Поради огромния интерес от страна на зрителите, Мтел ще предостави

...
Поради огромния интерес от страна на зрителите, Мтел ще предостави
Коментари Харесай

Страхотен жест! Цяла България гледа БЕЗПЛАТНО големия мач на Гришо

Поради големия интерес от страна на феновете, Мтел ще даде безплатно правата за лъчение на борбата за купата на финалния мастърс в Лондон сред Григор Димитров и Давид Гофен на Българска национална телевизия 1 и Диема. Финалът на тенис сезона, който е с начален час 20:00, ще може да бъде гледан и по Mtel Sport 1, както и онлайн на ppv.mtel.bg гратис. Така рекорден брой фенове на тениса ще могат да гледат онлайн опитът на Григор Димитров да приключи най-успешния си сезон досега с блестяща купа.  

Шампионският мач опълчва Григор и Гофен за шести път, като досега салдото е четири на една победи в интерес на българина. Последната среща посред им бе преди броени дни, в груповата фаза на шампионата, когато първата ни ракета разгроми белгиеца с 6:0, 6:2. В останалите два мача в своята група Григор Димитров преодоля австриеца Доминик Тийм и испанеца Пабло Кареньо Буста. В последната си стъпка преди финала българинът надви трагично над Джак Сок, с което си подсигурява и рекордното за своята кариера трето място в ранглистата на ATP.

Въпреки че загуби безславно от Димитров, Гофен реализира влиятелен триумф в предварителната група против международния Рафаел Надал, а в решаваща борба за второто място той прекърши съпротивата на Диминик Тийм. Най-неочаквана обаче беше успеха на белгиеца в полуфинала против Роджър Федерер, завоювана след поврат в три сета.

Излъчването на мача по онлайн платформата ppv.mtel.bg ще бъде напълно гратис, като на всички заплатили досега ще им бъдат възобновени парите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР