Поради изключително големия интерес организаторите от BG Sound Stage обявяват

...
Поради изключително големия интерес организаторите от BG Sound Stage обявяват
Коментари Харесай

Пускат още билети за Фантомът на операта в НДК

Поради извънредно огромния интерес уредниците от BG Sound Stage афишират в продажба спомагателни билети за „ Фантомът на операта ” за всички представления от 11 до 21 април в зала 1 на НДК.

Най-прочутият и най-дълго играният мюзикъл в света с близо 14 000 представления гостува у нас през април, като беше посрещнат с голям интерес от страна на публиката. Обявените до момента 14 представления са изцяло разпродадени. Това е най-мащабната продукция, гостувала в миналото у нас.

За представленията в София идват 18 тира с атрибут, костюми и техника. Построяването на сцената в зала 1 на НДК и подготовката на обилните декори, пресъздаващи атмосферата на Парижката опера, ще отнеме 10 дни преди премиерата на 11 април.

А за подготовката на всяко едно от представленията в продължение на 14 дни ще се грижат над 150 души – задграничен и български екип от техници, осветители, гардеробиери, гримьори и други

Подготовката на грима на артиста, превъплъщаващ се в облика на Фантома, лишава два часа и половина преди всяко зрелище.

На сцената на НДК ще излязат над 100 души - артисти, балетисти, симфоничен оркестър, дирижиран от доктор Джон Ригби. Великолепни и тежки сменящи се декори, над 230 обилни костюма от епохата, удивителен актьорски състав от всевъзможни националности, ще видят българските фенове.

Всяка нота, подробност, актьорският състав, режисьорските решения, са съгласувани и утвърдени от автора  на мюзикъла - сър Андрю Лойд Уебър.



В ролята на Фантома ще забележим английския артист и композитор Надим Нааман, приключил Кралската музикална академия в Лондон, изпълняващ ролята на Фантома към този момент 17 години. В облика на Кристин ще се превъплъти британката Хариет Джоунс, направила дебюта си на Уест Енд в Нer Majesty’s Theatre, точно в ролята на Кристин Дайе във „ Фантомът на операта ”. В другите функции ще забележим португалката Лара Мартинс /Карлота/, Валери Кутко /Мадам Жири/, Дъги Картър /Раул/.

„ Фантомът на операта ” идва в София по съглашение с Really Useful Group -  компанията на Андрю Лойд Уебър, която продуцира и разпространява неговата музика по целия свят, в това число едни от най-успешните и най-дълго играни мюзикъли, като „ Котките ”, „ Исус Христос Суперстар ”, „ Евита ”, „ Sunset Boulevard ”. Организатори са Brоadway Entertaiment Group и BG Sound Stage.

Допълнителните билети за „ Фантома на операта ” от 11 до 21 април, зала 1 на НДК, се продават в системата на Eventim.



 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР