На нова майка беше казано, че й остава само една

...
На нова майка беше казано, че й остава само една
Коментари Харесай

Майка, която получи инфаркт един час след раждането, каза, че й остава само една година живот

На нова майка беше казано, че й остава единствено една година живот, откакто получи сърдечен удар един час след раждането.

Келси Джейд Макхю се опитваше да има дете от брачна половинка си Дани в продължение на осем години, тъй че когато тя забременя, и двамата бяха изключително щастливи. Въпреки това, когато сърцето на бебето й спря на 31-та седмица от бременността, мечтаната обстановка се трансформира в призрачен сън.

На 9 октомври 2022 година Келси трябваше да се подложи на незабавно цезарово сечение, което видя дребната й щерка Рена сполучливо доставени. Само час по-късно тя получи инфаркт и незабавно беше върната назад в интервенция. Оттогава Келси се бори с поредност от рискови здравословни проблеми, в това число загуба на тегло, отмалялост и гадене, заяви Manchester Evening News.

Сега, в ужасяващ удар за майката и нейното семейство, лекарите й споделиха тя би трябвало да има незабавна трансплантация на червата, с цел да оцелее. Не единствено, че пикочният й мехур беше раздран по време на раждане, Келси има кистозна фибр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР