Поради големия интерес, Александра Сърчаджиева отново ще представи в Бургас

...
Поради големия интерес, Александра Сърчаджиева отново ще представи в Бургас
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева представя утре в Бургас спектакъла си „На живо”

Поради огромния интерес, Александра Сърчаджиева още веднъж ще показа в Бургас спектакъла си „ На живо ”.

Постановката ще се играе на следващия ден, 16 август, от 20.30 ч., на сцената на Летния спектакъл. Тя е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо – наследник на именития Константин Коцев. Участва и Радена Вълканова.

Биографичната пиеса, която споделя за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, разкрива несподелени до момента истини, които изненадват даже околните й.

Александра Сърчаджиева, която взе участие в последния сезон на хитовия медицински сериал на NOVA „ Откраднат живот “, споделя, че в този моноспектакъл се споделя за самата нея. Представлението е премисляно дълго време, напълно основано е от житейските истории на Алекс. Идеята ѝ хрумнала след забавна преживелица, която се разиграла единствено два месеца след гибелта на Иван Ласкин. Неин другар я помолил да опише някаква занимателна история на фирмено събитие и въпреки да била още в печал, Алекс въпреки всичко се съгласила и отишла на уговореното място. Оказало се обаче, че залата е препълнена, а част от искащите да я гледат не съумели да влязат.

„ Забелязах, че хората се смеят доста повече на моите истории, в сравнение с комедиите, в които играя. После плачеха на други “, признава Алекс, която разкрила без да желае ентусиазъм за моноспектакъла си.

„ Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, само че в този момент върша дисекция на себе си “, споделя актрисата.

Билети се продават на каса „ Часовника ”.

За резервация и повече информация: тел. 0894 898 098 – Маруся Русева – уредник Арт ателие.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР