”Поради абсолютно високата степен на достоверност, ние като медия се

...
”Поради абсолютно високата степен на достоверност, ние като медия се
Коментари Харесай

Катя Илиева: Абсурд! Гешев трябва да се разследва сам - как да излезе истината?!

”Поради безусловно високата степен на меродавност, ние като медия се усещаме задължени да осведомяваме за нещо, което е извънредно значимо.” Това сподели основният редактор в на Фрог Нюз по отношение на разкритията по отношение на основния прокурор Иван Гешев, който отклонявал информация, обвързвана с Делян Пеевски за КТБ, до момента в който е водил делото.

Още в студиото на " ЕвроДикоф " редакторът сподели:

От справката, с която Фрог разполагаме, излиза наяве, че има първи документ, който в действителност е изведен от службатa. Oтишъл e в прокуратурата и с него е осведомен Гешев. Нашата информация е вътрешноведомствен документ, той няма по какъв начин да попадне в прокуратурата. Той е за вътрешна поддръжка. "

Според Илиева прокуратурата ни внушава, че този документ " не е достоверен и че това цялото нещо е артикул на подсъдими лица "

" Изобщо не се сетихме, че те визират господин Цветан Василев. " - посочи тя.

" Ние сме докарали до един парадокс, едни подозрения, свързани с противоправни дейности на господин Иван Гешев, които би трябвало да се проверяват от самия Гешев " - сподели Илиева.

" Кой е този вманиачен, който ще повярва, че истината ще излезе нескрито. За да има някакво от малко малко следствие, да изиска от Висшия правосъден съвет да бъде краткотрайно отхвърлен, с цел да може неговите сътрудници да извършат работата по инспекциите. Докарали сме го до там - да хвърляме павето върху главата си и да чакаме, че то няма да ни удари. Не, ще ни удари. Прокуратурата се оказа не последната инстанция на истината в тази страна, за жалост " - разяснява Катя Илиева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР