Популярното за нощен живот заведение „Какао бийч” отваря врати, след

...
Популярното за нощен живот заведение „Какао бийч” отваря врати, след
Коментари Харесай

Емблематичното заведение Какао бийч отваря врати отново, след изпълнение на всички предписания от акцията Шум на тоалетния министър Симеонов!

Популярното за нощен живот заведение „ Какао бийч” отваря порти, откакто извърши всички наставления на Регионалната здравна ревизия в Бургас. Това излиза наяве от кореспонденция в Административният съд в Бургас.

Дружеството, ръководещо хитовия клуб „ Тетрис адвартайзинг” ООД, е обжалвано във вторник заповедта за затваряне на РЗИ-Бургас от предишния петък. На 14 август е направено спомагателна инспекция, при която е открито, че заведението не прави каквато и да е активност, приведено е от открит в закрит вид, източната му стена е изцяло затворена, а шефът е разпоредил обслужването на клиенти в откритата част да се прекрати в 22:30 часа, надлежно – обезшумителни панели на източната стена да се слагат най-късно в 23 часа.

Вчера – 16 август е направена трета ревизия на обекта, с която е открито, че се извършват всички рекомендации и е анулирана заповедта за затваряне.

Остава да гадаем на какви учредения WC министърът Симеонов разпореди заведението да бъде затворено и какви са законите за публичния ред, които притежателите са нарушавали.

По всичко проличава, че зад целия панаир стои нещо подмолно, което скоро ще излезе нескрито с гръм, тропот и доста звук!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР