Диана Димитрова. Снимка: Искра.бг На спортното събитие в –Бургас Диана Димитрова

...
Диана Димитрова. Снимка: Искра.бг
На спортното събитие в –Бургас Диана Димитрова
Коментари Харесай

Диана Димитрова и Александра Чаталбашева от СУ „Константин Преславски“-Бургас демонстрираха впечатляващи акробатични умения

Диана Димитрова. Снимка: Искра.бг

На спортното събитие в –Бургас Диана Димитрова от IV клас и Александра Чаталбашева от VIII клас впечатлиха всички с изключителните си акробатични умения .

Диана Димитрова е единствено на 10 години , само че към този момент има внушителна спортна кариера. Започнала да тренира акробатика на 4-годишна възраст. Диана не стопира да взе участие в надпревари и да печели медали. Нейната непримиримост и гений й носят забележителни триумфи – общо 19 медала, от които 11 златни, 5 сребърни и 3 бронзови . Съучениците и учителите й я разказват като извънредно стимулирана и дисциплинирана, което безспорно е ключът към нейните достижения.

Александра Чаталбашева съчетава уменията си в модерния балет и акробатиката , като не стопира да се усъвършенства. Тя има голям брой участия в интернационалните, европейски и балкански надпревари, от които също е спечелила златни, сребърни и бронзови медали. Нейната пристрастеност към танца и акробатиката й оказва помощ да развива непрестанно своите качества. Александра показа своята изява с песента „ Don’t Speak “, което бе трогателен театър за всички присъстващи.

Демонстрацията на Диана и Александра бяха чудесна опция за всички възпитаници и родители да се срещнат от близко с гения и труда, който стои зад техните триумфи. Техните осъществявания демонстрираха освен физическите умения и издръжливостта, само че и изяществото и грацията , които акробатиката и модерният балет могат да предложат.

СУ „ Епископ Константин Преславски “–Бургас гордо показаха своите възпитаници , които са същинско ентусиазъм за всички. Техните осъществявания бяха бурно приветствани от публиката.

Младите гении на Бургас: Мартин Стамов и Данаил Карадимов покоряват сцената с бойни изкуства

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР