Популярното испанско издание „Ас“ обяви причините, поради които Зинедин Зидан

...
Популярното испанско издание „Ас“ обяви причините, поради които Зинедин Зидан
Коментари Харесай

Стана ясно защо Зидан напусна Реал Мадрид

Популярното испанско издание „ Ас “ разгласи аргументите, заради които Зинедин Зидан напусна треньорския пост на Реал (Мадрид). Французинът си е тръгнал поради ситуацията в тима и недоразумение с Флорентино Перес по отношение на бъдещите проекти.

Зидан е бил смутен от неналичието на изясненост за бъдещето на Кристиано Роналдо и Гарет Бейл на „ Сантяго Бернабеу “. Освен това Зизу недоволствал от трансферните проекти на Флорентино Перес, който не се съобразявал с мнението на треньора.

Перес желал да притегли вратаря на Атлетик (Билбао) Кепа Арисабалага, тарана на Байерн Роберт Левандовски и звездата на ПСЖ Неймар. Зидан упорствал да продължи да работи с Кейлор Навас, Карим Бензема и Кристиано Роналдо.

Французинът недоволствал и от неналичието на поддръжка от страна на управлението през сезона, когато тимът изпитваше компликации в шампионата. За Зидан било ясно, че бъдещето му зависи единствено от представянето на Реал (Мадрид) в Шампионската лига, написа "Блиц ".

Както е известно, Зинедин Зидан през вчерашния ден разгласи изненадващо, че напуща като треньор на „ белия балет “. На конференцията той съобщи, че с цел да продължи с успехите през идващия сезон, тимът се нуждае от смяна. Под негово управление Реал (Мадрид) завоюва Шампионската лига в три следващи години и общо девет трофея за две години и четири месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР