Популярността и талантът все още не могат да гарантират сигурен

...
Популярността и талантът все още не могат да гарантират сигурен
Коментари Харесай

10 звезди, на които се наложи да слязат на земята

Популярността и геният към момента не могат да подсигуряват сигурен живот. Звездите също могат да бъдат оповестени в неплатежоспособност – заради стичане на събитията или заради неразумността им.

За благополучие доста от тях имат сили да опитат още веднъж.

Лина Хиди

Изглежда, че присъединяване в подобен сполучлив план като „ Игра на тронове “ трябваше да подсигурява на актрисата положително бъдеще. Но тежък бракоразвод съвсем не я унищожи. В един миг, в сметката на Лина останали единствено Щатски долар 5000, тъй че се постанова тя да продаде къщата си, с цел да покрие загубите. Но всички проблеми рано или късно свършват – Лина се срещна с нова обич.

Стивън Болдуин

Най-младият от четирите братя Болдуин, през 90-те години не е водил най-здравословен метод на живот – имал проблеми с опиатите. Стивън съумява да спре в точния момент и даже става „ съживен християнин “, само че въпреки всичко през 2009 година той  се афишира в неплатежоспособност, заради невъзможността да изплати задълженията си по ипотечните заеми. Независимо от това, артистът продължава да се снима и се появява седмично в религиозно ток-шоу по радиото.

MC Hammer

Рапер MC Hammer (истинско име – Стенли Керк Берел) е прочут като един от най-значимите хип-хоп реализатори от началото на 90-те години на предишния век. Сингълът „ U Can not Touch This “ му донесе международна популярност, само че през 1996 година MC Hammer беше заставен да се разгласи в неплатежоспособност. По-нататъшните му опити да се върне към музикалния Олимп били несполучливи, само че той към момента взе участие в телевизионно шоу.

Кортни Лав

Вдовицата на Кърт Кобейн, в продължение на доста години, страда от наркотични и алкохолни зависимости, които не можеха да не обиден финансовото й състояние. В резултат на това, тя трябваше да напусне къщата си и да продаде 25% от музикалното завещание на умрелия си брачен партньор. През последните години Кортни най-сетне съумя да подреди живота си: тя се пробва да възобнови соловата си кариера, да рисува картини и да работи върху своята автобиография.

Памела Андерсън

Памела, един от огромните полови знаци на 90-те години на предишния век, не умее рационално да се разпорежда с приходите си. Сумата, която Андерсън дължи на данъчната администрация на Съединени американски щати, се оказва толкоз огромна, че тя трябваше да се раздели със своето имение в Малибу и с къщата в Сидни. През последните години, актрисата рядко взе участие в фотоси, само че отделя доста време за щедрост и отбрана на животните.

Майк Тайсън

Тайсън основателно е считан за един от най-успешните боксьори в историята на международните спортове. Той похарчи повече, в сравнение с би трябвало за първокласни жилища, екзотични животни и други придобивки и също така постоянно беше зад решетките. По-късно, Майк премисли държанието си и в този момент си изкарва прехраната, като взе участие във филми и телевизионни излъчвания.

Бритни Спиърс

Една от най-забележителните фигури в актуалната поп просвета съвсем стана „ изчезнала звезда “, когато през 2007 година претърпя нервозен срив, вследствие на което беше оповестена за краткотрайно недееспособна и не можеше да се разпорежда със личните си средства. За благополучие, Бритни съумя да се оправи с този сложен интервал в живота си и в този момент още веднъж интензивно записва нови песни.

Линдзи Лоън

През 2007 година списание „ Максим “ дефинира Линдзи като най-желаната жена в света, а през същата година тя неведнъж е била арестувана за шофиране под въздействие на алкохол. Оттогава, кариерата на актрисата се проваля, тъй че в последна сметка тя би трябвало да се реалокира при майка си. Но не бързайте да поставите кръст на Линдзи Лохан: след дълга отмора и лекуване от алкохола и наркотичната взаимозависимост, тя още веднъж стартира да се снима.

Брендън Фрейзър

Както към този момент видяхме, сполучливата актьорска кариера не всеки път подсигурява неналичието на финансови проблеми. Подобно на Лина Хийди, Брендън Фрейзър претърпява мъчителен бракоразвод. Като допълнение към това, той е ранен по време на урагана „ Санди “ през 2012 година и за известно време е заставен да се откаже от работата си. Сега артистът взе участие в поредицата на Дани Бойл „ Trust “, която ще излезе през 2018 година.

Тони Бракстън

Една от най-успешните артисти от 90-те години на предишния век трябваше да продаде всичко, в това число и премиите си, с цел да изплати задълженията си. И това се случва два пъти: през 1998 и 2011 година. Но нито банкрутът, нито здравословните проблеми (на певицата е открит лупус) не накара Тони Бракстън да се откаже от музикалната си кариера: тя продължава да свири, да играе в мюзикъли на Бродуей и е основала сполучливо фамилно телевизионно шоу.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР