Популярността и форматът на TikTok го превърнаха в неизчерпаем източник

...
Популярността и форматът на TikTok го превърнаха в неизчерпаем източник
Коментари Харесай

Eто кой е най-новият трик за отслабване в TikTok, а дали работи?

Популярността и форматът на TikTok го трансфораха в изобилен източник на потребни препоръки, причудливи обстоятелства, само че и на непроверени данни.

В момента на особена известност се радва концепцията, че с използването на фитнес апарат, наименуван “автоматична стълба” човек би могъл да стегне коремните си мускули и да се снабди с по този начин мечтаното плоско коремче за лятото. Хаштагът #StairMaster има над 150 милиона гледания, а името му идва от известна марка фитнес уреди, която разпространява точно “Автоматичните стълби”.
the tik tok queens told me to do I did

Фитнес специалистите обаче са на друго мнение, те считат че тренировките с сходен апарат са отлично кардио упражнение, само че не са изключително ефикасни за построяването на мускулна маса. Те настояват, че за постигането на този резултат е по-важно човек да се концентрира върху диетата си.

Създателите на едно от най-популярните провокации в TikTok сега пък настояват, че употребяват автоматизираните стълби в продължение на цели 90 минути, освен това без да спрат.
За страдание обаче специалистите са на мнение, че това предизвикателство е много рисково и би могло да докара до нежелани последствия за всеки, който реши да го опита, изключително в случай че няма сериозен подготвителен опит зад тила си.
1.5 hours on the stairmaster

Ако желаете да стегнете тялото си и да се сдобиете с мускулна маса, фитнес специалистите поучават да се обърнете по-скоро към тренировките с тежести.
No excuses
За да станат мускулите забележими пък е належащо да намалите изцяло % мазнини в тялото си, което пък би могло да стане посредством спазването на строга диета.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР