Популярният в YouTube влогър Роб Ривера реши да направи неочакван

...
Популярният в YouTube влогър Роб Ривера реши да направи неочакван
Коментари Харесай

Мъж яде само картофи цяла седмица, резултатът ще ви смае СНИ...

Популярният в YouTube влогър Роб Ривера реши да направи непредвиден опит с тялото си и безусловно остави света без думи с новата си диета.

Любимецът на милиони все решение да яде единствено картофи в продължение на седмица и да наблюдава какво тъкмо ще се случи с него и организма му.

Та кой от нас не желае да отслабне бързо и елементарно, като в същото време не се занимава с дълги часове в кухнята, в които да си подготвя ядене? В интернет има какви ли не диети, някои ефикасни, други не толкоз.

Роб Ривера е известен влогър в „ Ютуб”, който безпределно обича да изпитва успеваемостта на разнообразни диети и подготвителни режими. В свое видео той сподели какво се случва с тялото на човек, в случай че той яде единствено и само картофи.

В началото на опитът мъжът се премери – обиколка на талията 78 см. И тегло от 62 кг.

За да разнообрази въпреки всичко по някакъв метод диетата си, Роб купува разнообразни типове картофи от супермаркета – млади, остарели и сладки.

Роб употребява картофи без да им поставя каквито и да е подправки и залага единствено и само на вода, без никакви други питиета.

Едва два дни след старта на режима, той стартира да се усеща зле. Гади му се, вие му се свят и има компликация да стане от леглото.

След консултация с доктор схваща, че е добре да добави кафе и чай към диетата си заран и да подправя картофите с с малко сол и черен пипер. Добавя маруля и пресни плодове. Така обогатява тялото си с глюкоза, нужна за действието на мозъка. Той ограничи приема на калории до 1000.

Роб настойчиво издържал на диетата макар траялото се виене на свят. Накрая на седмицата той се измерил и резултатът го шокирал – талията му намаляла с 2 сантиметра, а Роб свалил цели 3 кг.



Експертите обаче считат, че този способ за намаляване никак не е безвреден, тъй като монотонната диета може да докара до разнообразни болести, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР