Популярният уеб ресурс Consumer Reports на Consumers Union (съюза на

...
Популярният уеб ресурс Consumer Reports на Consumers Union (съюза на
Коментари Харесай

Consumer Reports: Samsung Galaxy Note 9 е най-добрият смартфон, предлаган на пазара

Популярният уеб запас Consumer Reports на Consumers Union (съюза на потребителите) в Съединени американски щати, разгласява резултатите от тестванията на смарт телефона Galaxy Note 9, излязъл на пазара през месец август тази година.

Според извършените проби, Samsung Galaxy Note 9 е водач в рейтинга за смарт телефони на Consumer Reports, в който са включени на процедура всички смарт телефони, предлагани на пазара.

Сред позитивните черти се показват здравината на устройството, дългото време на самостоятелна работа и качеството на снимането на фотоси и видеа. Galaxy Note 9 е издържал всичките планувани 100 рухвания върху твърда повърхнина, без да се появят пукнатини или счупвания. Устройството устоя 29 часа с едно зареждане. Това не е връх, само че по-дълго от него работят напълно малко смарт телефони от класацията на Consumer Reports. От минусите, специалистите показаха относително огромния размер и високата цена.

Интересно е, че експертите на Consumer Reports при тестванията употребяват специфична роботизирана ръка, имитираща ежедневната активност на потребителите.

Consumer Reports особено означи, че iPhone XS и iPhone XS Max имат всички шансове да изместят Galaxy Note 9 от върха на класацията. Продажбите на новите телефони на Apple стартираха предишния петък и техните проби още не са завършили.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР