Популярният туристически рай - остров Тенерифе, привлича пътешественици от различни

...
Популярният туристически рай - остров Тенерифе, привлича пътешественици от различни
Коментари Харесай

Чудото на Тенерифе - гравитацията забавя стареенето

Популярният туристически парадайс - остров Тенерифе, притегля пътешественици от разнообразни страни с живописни пейзажи и неповторима атмосфера. На Тенерифе обаче има още по-голямо знамение. На фона на битката с мощните горски пожари се появява вест, която трансформира Тенерифе в още по-голям магнит за хората от целия свят.

Изданието „ Ел Паис “ оповестява, че учени откриват на това място в Атлантическия океан  гравитационен резултат, който провокира закъснение на времето, оказващо въздействие върху живота на островитяните. Според отчета на откривателите жителите на Тенерифe, с помощта на това неповторимо събитие, се оказват в привилегировано състояние спрямо останалия свят.

Времето тук тече по-бавно и разрешава на жителите да се любуват на всеки миг без суетност и бързане. Най-невероятното обаче е друго – гравитационният резултат усилва продължителността на живота им. Хората на Тенерифе живеят в някои случаи даже до 15 години повече от междинното за продължителността на живота в други елементи на света, като този индикатор продължава да пораства.

Това неповторимо влияние се демонстрира и в по-хармоничния метод на живот без яд и конкуренция, като локалните в това райско кътче гледат все по-философски на живота. Отнасят се умерено към компликациите в живота, радват се на дребните неща.

Учените, разкрили този феномен, не престават своите проучвания, разкривайки секрети въздействия на гравитацията върху човешкия живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР