Популярният телевизионен водещ Павел Владимиров взриви мрежата с коментар след

...
Популярният телевизионен водещ Павел Владимиров взриви мрежата с коментар след
Коментари Харесай

Павел Владимиров с емоционален коментар за смъртта на Илиян от Люлин

Популярният ефирен водещ Павел Владимиров взриви мрежата с коментар след злокобното ликвидиране на 32-годишния Илиян Илиев в " Люлин 2 ". 

Закланият от 23-годишния Денис Мустафа Кемал ал Газзи, поради шумно празнуване с фойерверки и заря за раждането на бебе, е бил другар с Владимиров. Телевизионният водещ не може да повярва, че Илиев към този момент не е измежду живите. Двамата са посещавали футболни мачове, в това число и на обичания им Ювентус в Италия. Това излиза наяве от поста на телевизионния водещ в профила му във " Facebook ".

Ето какво написа Павел Владимиров в мрежата:

" Пореден ден нямам доверие и не знам какво да напиша за Илиянката... Първо чух, че някакъв мъж бил погубен в " Люлин ", само че не обърнах внимание... После видях постове на другари... Понякога животът е една шибана, нелепа случайност. А за това какъв беше той можем да съдим даже единствено по обстоятелството, че целият квартал скърби за него. Връщам се обратно към Рим и една именита победа на Юве над Милан на финала на Копа Италия...Тогава оцеляхме единствено двамата в рейс, цялостен с тифози на росонерите... За да го убие прогнил наркоман в Люлин! Надявам се последният да си получи заслуженото, въпреки че това няма да върне Илиян! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР