Популярният спортен журналист Тодор Шабански, който работи и за спорта

...
Популярният спортен журналист Тодор Шабански, който работи и за спорта
Коментари Харесай

Популярен журналист: Лудогорец ще активира цялата система, за да спре ЦСКА

Популярният състезателен публицист Тодор Шабански, който работи и за спорта към Столична община, съобщи, че последователите на ЦСКА би трябвало да са щастливи, в случай че градежът и реконструкцията на стадион " Българска войска " стартира до една година.

" Ние всички доста желаеме да забележим нов " Българска войска ". Това е фантазия на всеки, който обича ЦСКА, само че хората би трябвало да са наясно, че процедурата е доста тромава. Така е с всяко нещо в България и аз ще бъда доста благополучен, в случай че действително реконструкцията стартира следващата година по това време ", съобщи Шабански, който бе посетител в подкаста CSKA FAN TV в YOUTUBE.

" Тепърва предстоят доста обществени разисквания. Ще има и доста " срещу " от страна на " зелени " и други НПО-та. Хубаво е, че колелото се е завъртяло и от клуба демонстрират действително предпочитание да построят нов стадион. Също по този начин поздравявам и това, че от управлението на ЦСКА усъвършенстваха връзката и демонстрират пред обществото обособените стъпки. Ясно е, че всичко ще бъде екологично, а даже ще бъдат и върнати част от площите към Борисовата градина, само че все пак процедурата ще отнеме много време ", безапелационен бе Шабански.

Той взе отношение и по отношение на борбата за шампионската купа.

" Убеден съм, че Лудогорец ще задейства цялата система, с цел да спре " армейците ". На сходни неща ставахме очевидци и в предходни години ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР