Популярният руски рапър Иван Петунин сложи край на живота си,

...
Популярният руски рапър Иван Петунин сложи край на живота си,
Коментари Харесай

Руски рапър се самоуби след повиквателна за мобилизация

Популярният съветски рапър Иван Петунин постави завършек на живота си, откакто получи повиквателна за частичната готовност и бе изправен пред вероятността да отиде на фронта в Украйна.

" Петунин, който написа песни и се изявява под псевдонима Walkie е скочил в петък от 11-ия етаж на жилищен блок в Краснодар, като преди този момент е оставил сетен запис, в който споделя „ Не съм подготвен да умъртвявам! “, оповестява локално издание, представено от Евроком.



„ Ако гледате това видео, това значи, че към този момент не съм измежду живите. Моят другар Ром Сван беше споделил да си мощен духом, това значи, че имаш душа. И върху своята душа аз не мога да поема прегрешението на убийството, и не желая. Аз не съм подготвен да умъртвявам за каквито и да са идеали. За мен да убиеш човек на война или просто по този начин, е това, което не мога да направя. Аз нямам право да взема в ръцете си автомат и да изстрелвам по хора. Да, аз имам пролонгация от мобилизацията поради това, че съм лежал в ПНД (психично-неврологичен диспансер), само че ми се коства, че в околните дни частичната готовност ще се трансформира в цялостна. Имам две ръце, два крайници, пръст – показалец, да натиска спусъка, а автомат някакъв ще ми дадат “ – споделя рапърът в предсмъртното си обръщение.

" 24 часа " напомня, че преди месец прокуратурата в Москва изиска от съда да разгласи за екстремист различен рапър - Оксимирон. Той е един от най-популярните музиканти в Русия и се опълчи обществено на нашествието в Украйна.
ТЕМА преди 1 час 2195 преди 2 часа 639 преди 4 часа 457
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР