Популярният продуцент Магърдич Халваджиян по всичко изглежда, че подкрепя Григор

...
Популярният продуцент Магърдич Халваджиян по всичко изглежда, че подкрепя Григор
Коментари Харесай

Маги Халваджиян застана зад Григор: Кои сме ние, че да го критикуваме дали иска, или не иска да участва в София

Популярният продуцент Магърдич Халваджиян по всичко наподобява, че поддържа Григор Димитров в решението му да не взе участие на шампионата в София. Преди три дни в изявление пред БТВ българският тенисист сподели, че ще пропусне конкуренцията, защото е частна, и не влиза в проектите му.

Халваджиян пусна в своята фейсбук страница дълъг текст, в чийто край написа " Източник: Владимир Иванов, в. " Тема спорт ”. Така излиза наяве, че думите не са на продуцента, само че цитирайки ги, значи, че застава зад тях.

Ето и какво гласи поста: 

" Григор Димитров е безусловно прав в това самичък да избира в кои шампионати да взе участие. Да се твърди, че надали не е задължен да играе в София, е колкото неуместно, толкоз и несериозно. Тенисът е вселенски спорт за елитарно общество. Участниците в него са жители на света, а не на съответна страна. Това значи, че всяка седмица се местят на разнообразни места и програмата им е извънредно комплицирана за създаване. А когато приказваме за тенисист от ранга на Григор, който се бори за нанагорнище на международния връх и за продобиване на най-големите шампионати, няма по какъв начин да се прави проект на база страсти. За да си най-хубавият, всичко би трябвало да се пресмята до последната минута. И един шампионат в първата седмица на февруари след тежката борба в Австралия, започваща още от 31 декември и приключваща на 27 януари, е въпрос на куп взаимни отстъпки. Всъщност кои сме ние, че да подлагаме на критика Димитров по отношение на това дали желае, или не желае да взе участие в София? Той е напуснал България още на 14 години, самичък се е борил, с цел да стигне до това равнище, на което е. Без страната да му е помогнала с каквото и да е. Не дължи налог пояснение на безусловно никого. Смешно е да бъде упрекван, че не е родолюбец, тъй като не угажда на група хора, които гледат главно личния си интерес, трупайки дивиденти на неговия тил. Източник: Владимир Иванов, в. " Тема спорт ” "



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР