Популярният привърженик на ЦСКА Владислав Филипов коментира лошата новина, че

...
Популярният привърженик на ЦСКА Владислав Филипов коментира лошата новина, че
Коментари Харесай

Този се гаври с ЦСКА, а БФС с футбола ни... и си ги търпим!

Популярният последовател на ЦСКА Владислав Филипов разяснява неприятната вест, че реконструкцията на стадион " Българска войска " ще се забави поради следващата тъжба от Николай Веселинов.

Ето какво написа той във " Facebook ":

" Мечтата на милиони хора се отсрочва за неопределен срок! Професионалният жалбоподател на Демократична България още веднъж излезе от дупката в последния миг. Николай Веселинов, нееднократно към този момент пуска тъжби и запитвания за стадиона... а като кандидат-кмет това сходство на човек си прави ПР на гърба на ЦСКА и нашата фантазия. След всяка тъжба нищо не се случваше, което неъсмнено му даде криле да продължава в неверната посока.

От друга страна почитателите не са това, което бяха. Само преди 10 година, в случай че ултрасите имаха позиция и заявят подготвеност да я изразят гласно, всички пълнеха памперсите, а към днешна дата никой не ги взима под внимание, все едно не са никакъв фактор. И предвид на гореописаното, тази тъжба не е изненада! За голямо страдание, поради еидн човек страдат милиони! Този се гаври с ЦСКА, тези от БФС се гаврят с целият футбол... и си ги поносим! Приятен ден от страната с лимитираните благоприятни условия! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР