Популярният готвач Борис Петров, нашумял с участието си във ВИП

...
Популярният готвач Борис Петров, нашумял с участието си във ВИП
Коментари Харесай

Шеф Петров скочи на клиентка: Болна тъпа селянка. Имаш 24ч. ако не искаш да ти се случи случка

Популярният готвач Борис Петров, нашумял с присъединяване си във „ ВИП Брадър “, изпадна в нервна рецесия поради правилно анулирана резервация за вечеря в ресторанта му. Дребосъкът е фамозен с избухливия си темперамент.
Устаткото е постоянно подготвен за скандал, не търпи рецензия и забележки към храната и ресторанта си. Този път гневът му се стовари върху клетата Лилия Тончева, която е имала неблагоразумието да анулира резервация в кръчмата му, предава Lupa.bg.
„ НЯМАМ пост в Google, само че е време да направя подобен във Facebook. Накратко казусът е, че купихме ваучер и след това (в същия ден) помолихме да се анулира. Тормозът продължава на всички места. Не ходете в ресторант „ Secret by Chef Petrov-Sofia “
Някой да покаже това отрицателно ревю, което е предизвикало това известие във вайбър – т.е. да е направено преди 16:00 14.04 от мен или мой непосредствен, загивам от интерес! “ – написа Лилия и сподели заплашителното известие от готвача.
„ И да пишеш свинщини по Google, си осатаваш тъпа селянка. И ще опиша н шефовете в „ Кока Кола “ каква селянка си! Ако искаш да не ти се случи преживелица с тъпата ти селска кариера в „ Кока Кола “, си изтрий поста в гугъл. Имаш 24 часа “ – написа готвачът (б.а. правописът е запазен)

Петров не стопира със заканите и взема решение да написа срещу Лилия и на стената си във фейсбук. Ето какво написа готвачът:


Това надалеч не е първият случай, когато кулинарят си изпуска нервите. Той постоянно псува и кълне недоволните си клиенти, които се множат с всеки минал ден. Правилото „ Клиентът постоянно има право “ не важи на територията на неговия ресторант. Там никой няма право да е неудовлетворен от обслужването или храната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР