Популярният германски лекар Ерих Рембек ще решава селекцията на Левски.

...
Популярният германски лекар Ерих Рембек ще решава селекцията на Левски.
Коментари Харесай

Германски лекар ще решава селекцията на Левски

Популярният немски доктор Ерих Рембек ще взема решение селекцията на Левски. Именно той ще има тежката дума за Билал Бари, който към момента не стартира тренировки с отбора, тъй като в България няколко лекари са създали изцяло разнообразни изводи за положението му, написа " Мач Телеграф ".

Припомняме, че мароканецът получи тежка травма при започване на предишния сезон. Беше средата на септември, когато Бари пострада по време на подготовка, а при започване на идващия месец беше опериран. Оттогава обаче възобновяване му не върви по проект и завръщането му се отсрочва непрекъснато.
 Костов е впечатлен от съществени играчи на Левски
Костов е впечатлен от съществени играчи на Левски

Това са вратарят Пламен Андреев, бранителят Патрик-Габриел Галчев, халфът Андриан Краев, както и офанзивните играчи Марин Петков и Илиян Стефанов

Именно поради това изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров е употребявал контактите си с едно от светилата в спортната медицина - Ерих Рембек, с цел да може точно той да реши случая. Германският доктор ще получи през днешния ден настоящи фотоси от магнитния резонанс на Бари и ще каже мнението си, което на " Герена " ще бъде признато като извънредно.

Така, в случай че Рембек каже, че Билал Бари няма да може да играе скоро, Левски ще вземе нов нападател. Ако пък немецът разгласи, че мароканецът е покрай завръщане - " сините " няма да търсят нов таран.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР