Над два млрд. лв. Публичен и частен ресурс са усвоени

...
Над два млрд. лв. Публичен и частен ресурс са усвоени
Коментари Харесай

Павел Лисев: Фондът на фондовете помогна за усвояването на над пет млрд. лв. от бизнеса в България

Над два милиарда лева Публичен и частен запас са усвоени от бизнеса в България посредством Фонда на фондовете. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ изпълнителният шеф и член на Управителния съвет на Фонда на фондовете Павел Лисев.

По думите му по този метод са били подкрепени над 3500 плана, което е отзив, че в действителност има действителни планове, които съумяват да се осъществят в разнообразни посоки.
Ефектите от този вид форма на поддръжка в действителност доближават до крайните получатели и до действителната стопанска система на страната.
Павел Лисев изясни, че финансовите принадлежности се разделят по разнообразни стратегии, като един от главните принадлежности за миналия интервал е бил обвързван с стратегия „ Възстановяване “. Тя е обхващала предприятия, наранени от пандемията от COVID-19. Така доста компании са съумели да устоят на тежките провокации, пред които бяха изправени поради забавянето на стопанската система по време на рецесията.

Над 120 плана са били подкрепени и по линията на Програмата за развиване на районите – инфраструктурни планове, спортна инфраструктура и градска среда, описа още Лисев.

Целия диалог вижте във видеото.  
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР