Популярната телевизионна водеща и специалист невролог доктор Неделя Щонова, дм,

...
Популярната телевизионна водеща и специалист невролог доктор Неделя Щонова, дм,
Коментари Харесай

Обаятелнат лекарка Неделя Щонова не спира да вдъхновява

Популярната телевизионна водеща и експерт невролог лекар Неделя Щонова, дм, подари на феновете на своето авторско здравно предаване, което се излъчва в ефира на bTV, паметен мотивационен театър, в който основни герои бяха вдъхновението, положителното и силата на човешкия дух.

Както традицията на предаването повелява среща в столичния ивент клуб 2020 EVENT SPACE си дадоха здравето, медицината и чудесата, безкрайната сила и възторг на известната телевизионна водеща.20-годишният празник на нейната интерпретация за безконечната мъдрост „ Здрав дух в крепко тяло “, се случи и със специфичното присъединяване на Intelligent Music Project и Рони Ромеро – вокалистът на „ Рейнбоу “.

Стартът даде дъщерята на лекар Щонова – Лили, която нарисува майка си с думи и напомни, че от доста години живее паралелно със своя огромен брат „ предаването на мама “, а след нея за професионалния старт на лекар Щонова в ефира на bTV описа продуцентът на „ Преди обед “ – Георги Тошев. „ Неделя е ентусиазъм. Неделя е човек с темперамент. И истиснки експерт! “, разяснява той и остави многочислената аудитория да тръпне в очакване на основната героиня на събитието – самата лекар Неделя Щонова. Ректорът на МУ София – учен проф. Лъчезар Трайков и теоретичен началник на нейния дисертационен труд я показа по този начин: “Неделя Щонова е толкоз неща – доктор, невролог, докторант, ефирен водещ, създател, създател, пианист, майка. И това, което свързва всички нейни превъплъщения и черти на характера е думата креативност и думата естетика. Тя прави нещата незабелязано, тя те хваща за ръката и ти не усещаш по какъв начин с лекост минавате дружно през този развой на съзидание. Тя беше доста отдаден докторант, направи икзлючително новаторска дисертация, която отбрани ослепително.При това в най-тежката катедра. И в най-престижния университет. И мисля, че в случай че някъде тя трябваше да отбрани дисертация, това е МУ София, тъй като тя го заслужава и тъй като той я заслужава “.

Аплодирана от сътрудниците си в публиката – професор лекар Иво Петров, учен професор лекар Лъчезар Трайков, проф. Иван Стайков, българският политик и правист Огнян Герджиков, учен Андреа Андреев, телевизионната водеща Мира Добрева и издателят Илиян Андонов, който разгласи идната премиера на книгата на Неделя Щонова при започване на другата година, звездата на вечерта показа един паметен авторски театър – ентусиазъм за стотиците хора в публиката. Двучасовото прекарване, в което се включиха и героите в някои от незабравимите истории в нейните излъчвания, подсетиха, че най-голямото знамение на света е индивидът, а най-ценното му владеене – неговият живот.С нагледни слайдове и видеоклипове, лекар Щонова съобщи на публиката своя магнетичен заряд и вкус към живота.Изненадани феновете й приветстваха още няколко от многочислените й гении – пеенето и танцуването.

С обичаните песни от репертоара на Лили Иванова и „ Пойнтър Систърс “, телевизионната водеща и потвърден медицински експерт в региона на неврологията съобщи на публиката своя заряд и знание – фокусът на нашето внимание, дефинира качеството на нашия живот. И за край тя изпя своя авторска ария – като музика, текст и аранжимент, наречена “Бъди Икар в орис на бис “.

Публиката получи и лимитирано мини издание с есенцията на споделеното от нея знание за живота, което предшества премиерата на дебютната й книга „ Съдба на бис “, която ще се появи при започване на 2021-а, в каталога на издателство „ Книгомания “.

Доктор Щонова е основател на първото здравно предаване в България и поставя основите на научно основаната здравна публицистика в България. Предаването е притежател на доста награди и оценки. Вече 20 поредни години тя промотира самодейния здравословен метод на живот, триумфите на високотехнологичната медицината по света и у нас, с любов споделя за лекарите експерти, отдадени на хуманността и задава стандарти в актуалната здравна публицистика.

От сцената лекар Щонова насочи и специфични благодарности на доктор Милен Врабевски, основател на плана Intelligent Music Project, с помощта на който вечерта продължи с рок ритъма на Рони Ромеро – специфичен подарък на лекар Щонова към публиката, която споделя нейната обич към живота.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР