Популярната платформа за криптовалутаCrypto.com случайно възстанови 10,5 милиона (7,15 милиона

...
Популярната платформа за криптовалутаCrypto.com случайно възстанови 10,5 милиона (7,15 милиона
Коментари Харесай

Платформа за криптовалута случайно преведе 10,5 милиона долара на австралийка

Популярната платформа за криптовалутаCrypto.com инцидентно " възвърне " 10,5 милиона (7,15 милиона евро) вместо100 австралийски $ (около 68 евро) на жена в Австралия – и не съумя да забележи грешката в продължение на седем месеца. По правосъден ред платформата в този момент се пробва да си върне парите, написа The Guardian.

След като подхващат правни дейности за заледяване на банковата сметка, се открива, че дамата към този момент е похарчила огромна част от парите, други е трансферирала в различнибанкови сметки,купила е и първокласен дом в Мелбърн за 1.35 милиона, който трансферира на сестра си.

Според докладисрещу сестрата също са подхванати правосъдни дейности. Опитите да й бъдат връчени заповеди за заледяване обаче са били несполучливи, защото тя неотговарялана имейли от юристите на Crypto.com.

Единственото уведомление, предоставено на съда, било имейл отговор до юристите на клиента на Crypto.com в Австралия, в който се казва„ получихме, благодаря “.

Тъй като сестрата също не се явила на правосъдната дата,съдът решавакъщата да бъде продадена. Сестрата на клиента на Crypto.com би трябвало да върнепарите, дадениза къщата плюс лихвите от над 27 300 австралийски $. Според „ Гардиън “ крипто борсата е отказала да разяснява настоящите процедури.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР