Популярната журналистка Соня Колтуклиева извади скандални изводи на социалната министърка

...
Популярната журналистка Соня Колтуклиева извади скандални изводи на социалната министърка
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева извади скандални думи на социалната министърка


Популярната журналистка Соня Колтуклиева извади скандални заключения на обществената министърка Деница Сачева. "Думите на обществената министърка Деница Сачева звучат като извадени от “Моята борба” на Хитлер. ТОВА Е ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ! " написа Соня. Ето защо става въпрос:
"Децата и фамилиите не са, с цел да удовлетворяват потребностите на страната. Щом “държавата няма потребност от деца без семейства”, децата без фамилии би трябвало да бъдат унищожавани, по този начин ли?! Щом “държавата няма потребност от деца, които са неграмотни”, необразованите деца би трябвало да бъдат избивани ли?! Децата, които “не приказват български и не могат да се реализират” са второстепенни и ненужни, съгласно Сачева, тогава какво прави страната с тях, основава поправителни трудови лагери ли, където вкарва и ненужните деца, “които живеят в насилие”?!
"Държавата няма потребност от деца без фамилии. Държавата няма потребност от деца, които са необразовани. Държавата няма потребност от деца, които живеят в принуждение. Деца, които не приказват български език и деца, които не могат да се осъществят.”
И всичко това е произнесено от пиар, от някогашен началник на организацията на българските пиари.
Когато нямаш потребност от нещо, ти го захвърляш. Е, щом обществената министърка разгласи ненужните за страната, остава и да ги изхвърлят от нея. Пък може да прибавят й още: страната няма потребност от пенсионерите, от болните, от недоволните, от обществено слабите и бездомните, от безработните и безимотните ", написа още Соня Колтуклиева.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР