Популярната дизайнерка Миглена Каканашева се сблъска челно със закона и

...
Популярната дизайнерка Миглена Каканашева се сблъска челно със закона и
Коментари Харесай

Обвиниха Мегз за застрахователна измама, може да лежи до 10 г.

Популярната дизайнерка Миглена Каканашева се сблъска челно със закона и се оказа с обвиняване за застрахователна машинация.

Днес Миглена Каканашева се появи дегизирана в централата на полицията в Пловдив, където я очакваше юристът ѝ, написа trafficnews, представен от Dnes.bg.

Всичко стартира в края на септември предходната година, когато тя разгласи за откраднат джипа си марка „ Мерцедес G350 “. Жалбата за свитото возило била подадена в Министерство на вътрешните работи от братовчед ѝ Антон Лесов.
Той декларирал, че на 27 септември е оставил първокласния автомобил пред бар „ Графити “ в „ Кючук Париж “, а на идната заран от него нямало и диря.

Джипът се оказал лизингов, благосъстоятелност на „ Софауто “. По време на следствието криминалистите се натъкнали на много спорни и подозрителни обстоятелства.

Така вместо кражба на кола, се оказало че проверяват застрахователна машинация. В нея се оказали забъркани братовчедът Лесов, дизайнерката и приятелят ѝ – транспортният необут Румен Рончев, който от през вчерашния ден е в ареста за 72 часа.

От Районна прокуратура оповестиха, че на Каканашева е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 10 000 лв..

Обвинението против нея е за подбуждане в отнемане в огромни размери. Наказанието за това закононарушение е от 3 до 10 години, като е допустима и конфискация на цялото имущество.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР