Популярна телевизионна водеща, участничка в конкурса Мис Силикон и лансирана

...
Популярна телевизионна водеща, участничка в конкурса Мис Силикон и лансирана
Коментари Харесай

Арестуваха Мис Силикон, шофирала на 2,2 промила

Популярна телевизионна водеща, участничка в състезанието " Мис Силикон " и стартирана световна персона, бе хваната да кара в нетрезво положение с над 2 промила зад кормилото в София. Биляна Василева, известна с артистичния си псевдоним Пандора, е била спряна през днешния ден сутринта, до момента в който карала фолксвагена си.



Биляна Василева е известна световна персона в столицата

На ченгетата им направило усещане, че колата криволичи и се ръководи много рисково, и мигновено спрели лидерката. Пробата с дрегер отчела над 2,2 промила алкохол в кръвта на очевидно несъответстващата дама. Затова автомобилът на Биляна Василева бил мигновено конфискуван. Младата дама е била арестувана за няколко часа в полицията. По-късно е била освободена. По случая е стартирано следствие.

27-годишната Биляна Василева е някогашна участничка в състезанието " Мис Силикон " и е горда с това, че във всяка от гърдите си има по 500 кубика силикон. В момента упорства да бъде одобрявана за журналистка и се изявява като водеща в кабелна телевизия. Често гостува и във " Вечерното шоу на Николаос Цитиридис " по Би Ти Ви.



Пандора постоянно взе участие във " Вечерното шоу на Николаос Цитиридис "



Биляна е била очевидно несъответстваща при задържането си
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР