Популярна българска група с благороден жест към пострадалото момиче в

...
Популярна българска група с благороден жест към пострадалото момиче в
Коментари Харесай

Българска група със страхотно предложение за пострадалото момиче от Стара Загора

Популярна българска група с доблестен жест към потърпевшото момиче в Стара Загора. DEEP ZONE Project разгласиха предложение към нападнатата с макетен нож от Георги Господинов. Те са разкрили видео в обществените мрежи, на което се чува по какъв начин пее 18-годишната Дебора. Диан Савов, един от членовете на групата, харесал гласа ѝ, предлага ѝ креативно предизвикателство – запис на песни в студио.

„ Сега разбираме, че Дебора пее прелестно! Ако този пост доближи до нея (или до нейни близки), DEEP ZONE Project показваме подготвеност и цялостно подпомагане да запишем безплатно, нейни песни в професионално музикално звукозаписно студио. Ще поемем целия развой от А до Я, стига тя да пожелае да тръгне по тази пътека, по-късно което е претърпяла, “ написа той във Фейсбук.

В умозаключение показа: „ Едно хубаво нещо в музиката, когато те удари, не чувстваш болежка ”.

Боб Марли

Идеята му срещна утвърждението на доста хора.

„ Браво, Дидо! Музиката е и лекарство. Вярвам, че ще се случи тази колаборация! “

„ Дидо, погрижих се да го изпратя до майката на Дебора! Желая триумф, отлично още един път за тази благородна постъпка! “

„ Разплака ме! Пращам ти сили и кураж, благо момиче! Дано един ден си на огромната сцена! Имаш благ глас. “

„ Респект, Дидо! Просълзих се, тъй като знам, че изкуството лекува! Вярвам, че това ще бъде част от лечението й! България ще я има с помощта на нас хората, на положителното, което имам вяра, че постоянно спечелва! Бъдете живи и здрави! Бог да ви благослови! “

Припомняме, че роден еластичен хирург предложи гратис услугите си. Той е подготвен да помогне на момичето в заличаването на белезите по тялото ѝ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР