Популярен в бившите съветски републики и Южна Европа гангстер е

...
Популярен в бившите съветски републики и Южна Европа гангстер е
Коментари Харесай

Като в Кръстника: Разстреляха гангстер в ресторант

Популярен в някогашните руски републики и Южна Европа разбойник е убит в турския курорт Анталия, осведомят Newsweek, базирайки се на турски и съветски медии.

47-годишният Надир Салифов, прочут с прякора Лоту Гули, е прострелян от упор от човек, с който бил в ресторант, заявава източник от полицията в Баку, Азербайджан, пред РИА Новости.

След като стрелял четири пъти в Салифов, килърът напуснал мястото на престъплението, само че е задържан от полицията на път за град Денизли. Салифов е откаран в болница със сериозна рана на главата, само че по този начин и не съумял да пристигна в схващане.

" По предварителна информация различен представител на подземния свят - с прякора Хан Ахмедлинский, който бил част от най-приближеното обграждане на Гули, е задържан, " съгласно същия източник.

Салифов е роден в Грузия през 1972 година, а съгласно съветските медии, той е един от най-опасните нарушители в района.

Салифов прекарва по-голяма част от времето си в Азербайджан, а неговата организация направлявала пазара на вносни плодове и зеленчуци в района, съгласно турското издание Gerçek Gündem.

Престъпната му формация е разследвана за ликвидиране и изнудване, а той съумява да продължи да управлява незаконната си империя, даже и до момента в който е в пандиза в Азербайджан в интервала 2005 - 2017 година, откакто е наказан за ликвидиране.

След освобождаванто му той се мести в Турция, откъдето управлява незаконната си организация. През 2018 година е депортиран от страната, само че по-късно се връща незаконно.

Пипалата на неговата формация се простират надалеч, като той беше търсен от управляващите в Украйна, Русия и Грузия.

За него беше издадена заповед за арест поради подозрения, че е взел участие в убийството на азерския мафиотски необут Ровшан Джаниев през август 2016 година, осведоми Hurriyet, представен от profit.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР