Популярен парагвайски прокурор, борещ се с организираната престъпност в своята

...
Популярен парагвайски прокурор, борещ се с организираната престъпност в своята
Коментари Харесай

Прокурор беше застрелян на плажа по време на медения си месец в Колумбия

Популярен парагвайски прокурор, борещ се с проведената престъпност в своята страна, беше погубен по време на медения си месец в Колумбия.

Марсело Печи бил на плаж на туристическия остров Бару, когато е бил убит от двама души.

Няколко часа преди убийството брачната половинка на Печи оповестила в Instagram, че двамата чакат дете.

Клаудия Агилера, която е публицист, съобщи, че на плажа до тях са се приближи двама души, а по-късно брачният партньор й е бил убит. Според нея преди този момент той не е получавал закани.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Claudia Aguilera Quintana (@aguileraclaudi)

От хотел Decameron, където е отседнала двойката, оповестиха, че "на плажа са пристигнали наемни убийци и са нападнали и умъртвили един от нашите посетители ".

Парагвайският прокурор и сътрудник на Печи - Аугосто Салас, съобщи пред AFP, че нападението наподобява типично за наркомафията и той ще го смята за такова, до момента в който не бъде потвърдено противоположното.

Печи се е занимавал със правосъдни каузи, свързани с проведената престъпност, трафик на опиати, пране на пари и финансиране на терористична активност.

През 2020 година той е работил и по делото против някогашния бразилски футболист Роналдиньо, който беше задържан, до момента в който се опитваше да влезе в Парагвай с подправен паспорт, написа BBC.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР