Попитахме Мария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май

...
Попитахме Мария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Изборите ще се проведат, но ще се гласува само с хартиени бюлетини

Попитахме Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова - тя може да уволни зам.-министър Стойнов. За моя изненада тя взе да кърши пръсти и да вика “аз желая да видя какво ще се случи, защото заместител - министъра сега е в ДАНС на разпит ” и да види какво ще получи като информация по-късно.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 351
Това разяснява Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година след изключителния председателски съвет поради абсурда с машините за гласоподаване.

Опорочен е изборният развой, опорочена е сертификацията на машините. По закон ЦИК би трябвало да ги при и ще ги спре. Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова можеше да го уволни, той е за уволняване.

Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година се обърна към основния прокурор да стартира разследване към и за оказване на напън върху представител на изпълнителната власт за корупционни покупко-продажби за 640 милиона лева

ПП-ДБ са фалшифицирали изборите и оказват напън за държавни пари, сподели Йорданов.

Изборите ще се проведат, само че ще се гласоподава единствено с хартиени бюлетини, уточни Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година. Той добави, че ЦИК би трябвало да го разгласят публично. Нещата излязоха по-грозни в сравнение с чаках.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР