Попфолк певицата Мария отново се събра със съпруга си Мирослав

...
Попфолк певицата Мария отново се събра със съпруга си Мирослав
Коментари Харесай

Забрави за шамарите: Отварачката се върна с подвита опашка при Дзвера

Попфолк певицата Мария още веднъж се събра със брачна половинка си Мирослав Соколов. За новия поврат в любовния живот на певицата се увериха топфотографите на " България Днес ", които снимаха певицата да се качва в колата на обичания си.

От фрагментите излиза наяве, че Мария явно е дала прошка на Миро за шамарите и най-вероятно двамата ще изкарат Великден на сантиментална почивка. Затова призна и самият Мирослав в изявление, като сподели: " Още не знаем къде двамата ще сме за празниците, само че ще сме дружно ".

В удостоверение на думите му Мария и Миро отпрашиха в незнайна посока с червен ултрамодерен джип " Ламборгини ".

Малко преди този момент певицата, която към този момент е с алена коса, излезе от кооперацията, в която живее, и се качи в колата на Миро. Мария не изглеждаше усмихната, както нормално, само че и мъжът й не бе в най-хубавото си въодушевление.

След като се качи в лъскавия автомобил, певицата си почисти обувките със салфетка, най-вероятно с цел да не изцапа баровската кола, и я метна на земята.

" Много обичам жена си Мария! Нещата, които се изписаха за нас, са доста грозни ", сподели на висок глас Мирослав предходната седмица в съда.

Според околните им най-вероятно Мария ще даде финален късмет на мъжа си да заживеят още веднъж щастливо и умерено.

" Няма да има бракоразвод, 100 % съм сигурна ", споделя близка до певицата.

Преди няколко седмици певицата се оплака, че мъжът й си е изпуснал нервите и я е набил. Певицата си извади и здравно след контузиите, след което уведомила полицията. Съпругът й Мирослав бе задържан и упрекнат за закана за ликвидиране и за нанасяне на лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Той бе арестуван за период до 72 часа и по-късно освободен от Софийски градски съд против гаранция от 2000 лв.. На делото стана ясно, че Мария и Миро обичали грубата любовна игра. Певицата признава пред арбитър, че постоянно блъскала и драскала мъжа си като израз на обич. Малко откакто мъжът й бе пуснат на независимост, Мария написа в инстаграма си:

" Много неща са зад тила ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги и припомням ". Веднага по-късно тя махна и фамилното име на мъжа си – Соколова, от своето.

Как ще се развият нещата сред двамата, следва да разберем, само че едно е несъмнено - бракоразвод няма да има. Засега!

Всяко зло за положително. Ако се има вяра на това, след абсурда, който претърпя, Мария е с 2000 лв. по-скъпоплатена, в сравнение с преди него. За участия при започване на годината изпълнителката е взимала 6000 лв., сега се разписва против 8000 до 10 000 лв.. Сумата сигурно ще нараства и към абитуриентските балове.

Преди три години певицата заяви, че се отхвърля от кариерата си, само че по-късно стремително се завърна с ария. Запознати настояват, че и историята със брачна половинка й най-вероятно ще бъде разказана в ария, която се обрисува да стане предстоящ шлагер.

Астрална близначка с някогашната му

Фолкпевицата Мария и Вая, която е някогашната жена на актуалната й половинка Мирослав Соколов, са астрални близначки. Приликите сред двете не се изчерпват единствено с общия им мъж, а и с идентичните дати на раждане - 13 януари. " Това е доста забавно съвпадане. Не единствено в един ден са родени, само че и в една и съща година, единствено часът им е друг ", разясниха близки до двамата. Вая е първата жена на Мирослав, от която той има деца. Мария също има щерка - Марая, от първия си брачен партньор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР