Попфолк певицата Кали призна съкровени тайни за личния си живот.Тя

...
Попфолк певицата Кали призна съкровени тайни за личния си живот.Тя
Коментари Харесай

Кали готова за четвърто бебе от четвъртия си мъж

Попфолк певицата Кали призна съкровени секрети за персоналния си живот.

Тя споделя, че е във връзка от 5 години с млад, хубав и богат мъж. " Има един доста специфичен човек в живота ми, единственото единствено което бих желала е да има по-малка възрастова граница, тъй като аз съм по-големичка от него. С 14 години по млад е от мен, което потвърждава теорията ми " или се раждаш мъж или в никакъв случай не ставаш подобен ", а той е тъкмо подобен, споделя Кали пред радио Веселина.

" Аз съм доста щастлива и спокойна с него, мисля, че няма потребност да демонстрирам какъв брой е хубав, какъв брой е интелигентен и съумял в обществените мрежи. Със сигурност не е с мен, тъй като аз обезпечавам финансов комфорт на фамилията ми, а тъй като той го прави. Голяма късметлийка съм - хем съм по дърта, хем ме гледат. Може би и това е повода да наподобявам по този начин добре ", добавя певицата.

Изпълнителката на 4-4-2 споделя още, че е подготвена за четвърто дете от четвъртия си мъж. Както е известно тя има трима сина от трима разнообразни мъже като междинният й наследник към този момент не живеел с нея, откакто навършил 14 години се преместил при татко си в чужбина. Тя споделя още, че е в положителни връзки с всичките си мъже и не е ограничавала децата да имат връзка с тях.

Относно това дали е подготвена още веднъж да роди дете, певицата изрично дава отговор " Да ". " Винаги е съм била упреквана за това, че има трима сина от трима разнообразни мъже, по тази причина ще родя четвърто от четвърти, с цел да съм друга ", споделя Кали. Аз същински доста обичам децата и със всяко последващо се изучавам по какъв начин да ги дисциплинирам, а и изобщо не е мъчно да се гледа бебе ", споделя още чалгаджийката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР