Попфолк изпълнителката Софи Маринова се омъжи в оранжева рокля, узна

...
Попфолк изпълнителката Софи Маринова се омъжи в оранжева рокля, узна
Коментари Харесай

Софка се омъжи в оранжева рокля! Преслава хем кума, хем фотографка на гражданския брак

Попфолк изпълнителката Софи Маринова се омъжи в оранжева рокля, разбра HotArena.

Вече съм госпожа Давидова “, похвали се тя пред „ Телеграф “. Певицата и възлюбеният й Тодор Давидов – Гринго подписаха цивилен брак през вчерашния ден в обредна зала „ Триадица “ – София. Единствените очевидци на вълшебния момент бяха кумовете – Преслава и Павел, синът на Софи – Лоренцо, и шаферките Мисис Баба Дони Василева – Чачова, дизайнерката София Борисова и кметицата на Владая Таня Василева.

Има ги тези пеперудки в стомаха, дай Боже, да са безконечни. Беше ми умерено от позиция на това, че всичко е проведено. Имахме една сериозна подготовка. Погледнете и кумовете… Всичко е прелестно, ще продължи в ресторанта “, показа Софи минути след заветното „ да “.

Певицата съумя да притегли погледите с дълга оранжева рокля, шал с бели пера и дантелена воалетка. Тоалетът й бе стилно комбиниран със семпли бижута и висок ток. Младоженецът бе заложил на тъмносив костюм. И Гринго, и Лоренцо споделиха, че са щастливи, че събитието е към този момент факт.

Кумовете Преслава и Павел дойдоха дружно с младоженците в обредната зала. Пайнерката снима огромна част от церемонията онлайн и го показа с почитателите си в обществената мрежа Инстаграм. 34-годишната певица сподели зашеметяващи форми. Тя бе облечена в бледорозова къса рокля, семпло декорирана с дантела.

Нека са живи и здрави. Много да се обичат и доста да се схващат. Пожелавам им едно малко бебешоче. Любов и още нещо… “, бе първото благопожелание на Преслава. Кумът Павел блесна с по-ексцентрична визия. Изненадващо той театралничи благополучен до обичаната си и прясното семейство. Той бе облечен в черно сако, декорирано с детайли в синьо и бяла риза.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР