Попадането на лица от България и публикуването на снимките и

...
Попадането на лица от България и публикуването на снимките и
Коментари Харесай

Буданов за Миротворец: Това е частна инициатива, няма никакви юридически последствия

Попадането на лица от България и публикуването на фотосите и имената им в уеб страницата " Миротворец " не води до никакви юридически последици . Това заяви  Кирило Буданов, началник на украинското Главно разследващо ръководство, в извънредно изявление за bTV.

Това е безусловно частна самодейност , която коментира визията на избрана група хора по отношение на активността на други хора, по отношение на това по какъв начин те по отношение на субективната си преценка, възприемат активността им - като ущърб на Украйна или изявленията им са в ущърб на Украйна, изясни той.

Трудно, няма да укривам, само че това е изцяло разбираемо, тъй като Русия за това време построи стационарни, изцяло оборудвани, залети с бетон пунктове за защита. Най-важното е, че настъплението не стопира, а продължава. Така оцени Буданов хода на контраофанзивата. 
 Симеон Славчев желае защита от Министерство на вътрешните работи и ДАНС поради
Симеон Славчев желае защита от Министерство на вътрешните работи и ДАНС поради " Миротворец "

Както и за всички българи от листата на украинския уебсайт

Припомняме, че в края на юли идерът на партия МИР Симеон Славчев се оплака, че е бил включен в листата на на украинския уебсайт " Миротворец ", като български проруски политик и антиукраински пропагандист, упрекнат в присъединяване в актове на филантропична експанзия против Украйна и съзнателно опозоряване на държавните знаци на Украйна.

Славчев написа отворено писмо до ръководителя на ДАНС и министъра на Министерство на вътрешните работи. Според него уеб сайтът разгласява персоналните му данни , които съгласно това са фотографията му, свалена от обществените мрежи най-вероятно и датата на раждане.

Преди него, ллидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов също бе прибавен в листата с врагове на Украйна. 

Единствените негови персонални данни които са оповестени е датата му на раждане.

Сайтът упреква Костадинов, че е " съветски сътрудник на въздействие в България, подбудител, измамник, политически шарлатанин и популист ".

Според уеб страницата, водачът на " Възраждане " също така е взел участие в пропаганди акции против Украйна, сътрудничил е с Русия и е манипулирал " публично значима информация в полза на съветския агресор ".

че български политици, публицисти и общественици са оповестени за врагове от " Миротворец ".

Според заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов,.

Измежду тях се оказа и
 Българска социалистическа партия упорства Народно събрание да се разграничи от „ Миротворец “
Българска социалистическа партия упорства Народно събрание да се разграничи от „ Миротворец “

Ще се оскъпят ли горивата с връщането на държавния надзор над „ Росенец “
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР