Поп звездата Орлин Павлов, който нагази смелото и в киното

...
Поп звездата Орлин Павлов, който нагази смелото и в киното
Коментари Харесай

Орлин Павлов изригна заради солена сметка за вода

Поп звездата Орлин Павлов, който нагази смелото и в киното и малкия екран, преди дни изрази гнева си от неуместно високи сметки за вода, които са получили членове на фамилията му За това показа той посредством видео в Инстаграм. Ето какво сподели той:

" Искам да се оплача от " Софийска вода ". При майка ми и татко ми, както при вуйчо ми и вуйна ми, а също и при баба ми дойдоха сметки за 150 и 190 лева Понеже чиновниците на компанията не били влизали в жилищата, с цел да регистрират водомерите, в този момент набутват хората с огромни суми. Чакайте малко! Защо желаете да се заплащат такива сметки? Добре, ние ще ги платим, вие след това ще ги приспадате. Това, съгласно мен, е чисто изнудване. За шест месеца - 200 лева сметка за вода? А майка ми всеки месец си заплаща по 25-29 лева Какво е това надцакване? Ами, в случай че нямат, какво да вършат тогава? Ще ви сезираме... на оня свят ".

Неговите почитатели твърдо го поддържат. Ето и някои от мненията:

" Пълни мошеници! За страдание множеството естествени хора са на този хал! Ще се оправите, само че еквала за казаното! Трябва да сме непримирими към този момент към подобен вид рекет! "

" Браво, Орлине! Крайно време е всички българи да не си мълчат, а да си търсят правата! Мошеници! Боже, по кое време ще се намерят съзнателни, образовани младежи да милеят за народа и да спрат всички кранчета на тази ужасна корупция! "

" Хората нямат пари поради корона рецесията, която сътвориха, в случай че никой не си заплати сметката да забележим по какъв начин ще спрат водата на всички и оттова какво ще последва. Време е да се събудим, нищо положително не ни чака, в случай че продължаваме да имаме вяра, че някой се грижи за хората!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР