Поп сензацията Гери-Никол пази топъл спомен за рапъра Травис Скот

...
Поп сензацията Гери-Никол пази топъл спомен за рапъра Травис Скот
Коментари Харесай

Гери-Никол се заигра с Травис Скот

Поп сензацията Гери-Никол пази топъл спомен за рапъра Травис Скот от визитата си в Ню Йорк. Певицата не стопира да се хвали с това какъв брой известни персони е срещнала и по какъв начин ги е омаяла, само че от последната си вечер в Голямата ябълка се усеща най-поласкана.

„ Травис Скот самичък пристигна при мен и почнахме да си приказваме. И цяла вечер прекарахме дружно в смях, закачки и танци “, издаде пред bTV старлетката.

Двамата вдигали тостове на ВИП сепаре в нощен клуб на присъединяване на Лил Ким, а хотелиерската наследничка Парис Хилтън влезнала в ролята на диджей, написа екран. Изпълнителката на Готина и луда дава поръчка, че скоро ще се върне в Съединени американски щати, защото там я чакат „ доста хубави неща “.

След като кацнала в България със сълзи на очи, Гери-Никол незабавно се върнала към професионалните си задължения. Вчера тя разклати яка дупара в Скопие в границите на турнето One Love.

Освен 19-годишната изкусителка, в събитието се включиха Ъпсурт и Криско, а достойнството на югозападната ни съседка опазиха Тони Зен, Слаткаристика и DJ Гоце. Финалът на обиколката е на 7 октомври в София.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР