Поп сензацията Дуа Липа се похвали в Инстаграм с тайно

...
Поп сензацията Дуа Липа се похвали в Инстаграм с тайно
Коментари Харесай

Дуа Липа показа своя любим в Индия СНИМКИ

Поп сензацията Дуа Липа се похвали в Инстаграм с скрито пътешестване до Индия.

Певицата е прекарала две седмици в страната в Южна Азия. Пътешествието е било същински сантиментално, тъй като Дуа Липа е била с обичания си мъж. Двамата са посетили резервата за тигри Рантамбор, градовете Джейпур, Джодпур, екзотичните щати Гоа и Керала.

" Пътешествие, което планирахме от доста време. Толкова съм щастлива, че успяхме да го организираме. Напълно се изключихме и бяхме завладени от магическата просвета, храна и обичаи. Редовните йога сесиите в 5 сутринта ме приготвиха да се върна на работа с цялостни сили ", написа Дуа Липа.

Изпълнителката описа и по какъв начин при посещаване на храма " Ганеш " в Джейпур локална жена й помогнала, като й посочила по какъв начин да си постави сарито, преди да влезе. Звездата и гаджето й са взели участие в обред и са оставили блага за боговете.

Дуа Липа е британска певица и композитор, написа dir.bg. Тя се трансформира в музикална сензация още на 14, правейки кавъри на други реализатори в YouTube. През 2015 година подписва с Warner Music Group и издава първия си сингъл. Тази година тя завоюва две награди " Брит ". През април песента й " One Kiss " с Калвин Харис се изкачи до номер едно в " Британския чарт за сингли ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР