Поп изпълнителката Гери-Никол и нейна приятелка са били арестувани в

...
Поп изпълнителката Гери-Никол и нейна приятелка са били арестувани в
Коментари Харесай

Гери-Никол опроверга Дейли Мейл за ареста в Париж

Поп изпълнителката Гери-Никол и нейна другарка са били задържани в Париж. Повод за ареста е техен танц (т.нар. "туърк ") пред Айфеловата кула по средата на пътя, до момента в който около тях минават коли, заяви Дейли Мейл.

Гери-Никол споделила видеото с танца с другари в обществените мрежи. Вместо поздравления обаче, видеото им донесло арест за нарушение на публичния ред, написа английското издание.

По-късно обаче самата изпълнителка опроверга обявата, наричайки я "пълна неистина ".

„ Разпространяваният клип е сниман на точка към Айфеловата кула, на която доста известни и незнайни хора си вършат фотоси и клипове. Това се случва, до момента в който колите са спрени на светофара и завършва с стартирането на придвижването.

Публикуваният клип е сниман от наши другари и е оповестен, тъй като отразява нашето положително въодушевление в този момент, което разумно не бихме създали, в случай че нашите дейности са били глобени от управляващите. След снимането на този клип на това паметно място ние продължихме необезпокоявани от никого своето положително превозване в града на любовта.”

Това сподели певицата Гери-Никол в публично изказване до медиите.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР