Поп фолк певицата Мария разбуни духовете в мрежата и хвърли

...
Поп фолк певицата Мария разбуни духовете в мрежата и хвърли
Коментари Харесай

Хванаха в измама фолкпевицата Мария

Поп фолк певицата Мария разбуни духовете в мрежата и хвърли стотици почитатели в ужас. Почитатели на гласовитото миньонче разкодираха остроумен способ, който може да изясни за какво Мария сменя първокласните коли като носни кърпички, а мотив беше хвалбата ѝ с чисто ново Ферари, подарък от Мирослав.

Според осведомени цената на сходна спортна кола е сред 450 и 500 хиляди лева Свръхмощният автомобил този път е в наследник цвят и има всички нужни екстри притежателята ѝ да се усеща удобно.

Това не е първият автомобил, който Мария получава като подарък от новия брачен партньор. Миналата година тя се снабди с Бентли още веднъж на фантастична цена. От началото на връзката си с предприемача изпълнителката сменя като носни кърпичти няколко тузарски коли.

Запознати обаче настояват, че Мирослав е съсобственик на автокъща., написа news2.bg. В тази връзка почитатели в мрежата разясняват, че Мария просто кара колите, които мъжът ѝ афишира за продажба. Така като се изключи че навърта известно количество километри на колите, които след това си търсят нови притежатели, фолкдивата им прави реклама и печели овациите на мрежата, твърди столичен всекидневник.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР