Поп фолк певицата Емилия, която наскоро роди третото си дете,

...
Поп фолк певицата Емилия, която наскоро роди третото си дете,
Коментари Харесай

Емилия обърна гръб на фенове заради Коцето и Николета

Поп фолк певицата Емилия, която неотдавна роди третото си дете, даде тил на най-верните си фенове онлайн. Под последните няколко фотоси на изпълнителката липсва каквато и да е реакция от нейна страна към стотиците мнения, които се изсипват към нея. Чалга звездата твърди, че почитателите й липсват, само че не намира време да отдели секунди да ги накара да се почувстват специфични. Все отново тя ги зарадва със фотография, на която е без всевъзможен грим и несъмнено това провокира поредност от похвали към нея.

С отговор се уредиха единствено Николета Лозанова и сътрудника й в поп фолка Константин, написа Марица. Това възмути почитателите й, които не пропуснаха да отбележат, че май певицата си е вирнала носа. Все отново триумфът й на реализатор се дължи на нейните почитатели, би могла да обърна малко внимание и на простосмъртните, шушукат из мрежата за половинката на Башур.

"Само на Николета и на Коцето има отговор ", сопна се почитателка на звездата. Под коментара й незабавно се откриха и други, които да изкажат същото отвращение.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР