Поп-фолк певицата Диона разказа за премеждията, любовта, новата й песен

...
Поп-фолк певицата Диона разказа за премеждията, любовта, новата й песен
Коментари Харесай

Наша певица: Не търся мъж

Поп-фолк певицата Диона описа за премеждията, любовта, новата й ария и пътуването в Дубай в студиото на " Събуди се “. Певицата описа за случая, който е претърпяла с автомобил. Тя е признателна, че е жива и здрава и признава, че не толерира лъжите.

Диона споделя, че нейните поуките са да не се сприятелява с хората, с които работи. Тя е на мнение, че когато връзките станат прекомерно другарски, в професионалната среда е мъчно да схванеш кой е с теб, кой срещу теб. " Доверие можеш да имаш на себе си, и то не всякога “, споделя тя.

Диона описа за приятелката си от шестгодишна възраст, с която имат сходни татуировки и до ден-днешен са близки. " Колко съм известна е преходно. Затова одобрявам хора, които са същински “, споделя певицата. Има хора, които се пробваха да се доберат до мен поради славата, това не е същинско отношение, не позволявам такива до себе си, добавя тя.

Диона описа и за пътуването си до Дубай с нейна близка другарка. " Не съм последовател на догмите, на общия знаменател, само че хората обичат да слагат рамки, това е нрав на нашето общество ", сподели тя.

" Не диря мъж, диря развиването си. Ако някой е заслужен, с времето ще го усетя “, показа тя.

Диона описа повече и за новата си ария " Непокорна “. Тя показа, че в живота си е и непокорна, и смирена, зависи с кого поддържа връзка.

Певицата приготвя още няколко плана, за които към момента не би желала да приказва в детайлности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР