Поп-фолк певицата Анелия най-сетне „отвори“ вратите на своя дом за

...
Поп-фолк певицата Анелия най-сетне „отвори“ вратите на своя дом за
Коментари Харесай

Анелия показа палат за 2 милиона

Поп-фолк певицата Анелия най-накрая „ отвори “ вратите на своя дом за меломаните. 37-годишната пайнерка показа фрагменти от първокласния парцел в полите на Витоша, който се прави оценка на близо 2 млн. лв.. Всъщност това е вторият толкоз безценен дом във фолка, концепция по-евтин е този на сътрудника й Константин.

Ето видео от вкъщи на Анелия...

View this post on Instagram
A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on Mar 28, 2020 at 2:52am PDT

До в този момент певицата е споделяла фотоси от двора на баровската къща. Причина за това са хорските приказки, както и недоброжелателните мнения в начин на живот средите от хора, смятащи, че звездите разгласяват снимки от този вид, с цел да се похвалят с охолния живот, който водят. В обществената платформа Инстаграм изпълнителката на „ Ти си “ качи видео от вкъщи си, в което моли почитателите да съблюдават противоепидемичните ограничения:



„ Сега е моментът да споделя, че в действителност животът постоянно ще продължи, купоните постоянно ще съществуват, излизанията постоянно ще са част от живота ни, само че в този момент е моментът всички да сме извънредно виновни, осъзнати, по този начин е апелирам ви, приканвам ви, стойте си у дома. Целувки, обичам ви. “ То също е снимано във външната част на парцела. Впечатление вършат солидните колони, евентуално водещи към една от терасите и красивата зеленина, за която се грижи градинар. По-любопитното видео пък е от трапезарията на Анелия, в които се виждат таваните на няколко равнища, стълбището и дървените мебели. В профила й има клип от коридора към спалните пространства. Всъщност тя купи терена преди 6 години, само че градежът се забави, поради неточни майстори.



В къщата певицата сега е сама. Пратила е щерка си Ивон да живее при баба си в жилището й, защото преди оповестяването на изключителните ограничения имала няколко участия зад граница и се тормозила за здравето на момиченцето. От друга страна дребната дама съумява да се концентрира по-добре върху уроците, написа Телеграф.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР