Поп-фолк фурията Андреа попадна в прегръдките на британския модел Джошуа

...
Поп-фолк фурията Андреа попадна в прегръдките на британския модел Джошуа
Коментари Харесай

Андреа в леглото на британски модел - slava.bg

Поп-фолк фурията Андреа попадна в прегръдките на английския модел Джошуа Джейсън, до момента в който се показва като жертва на физическо принуждение.

В такава светлина виждаме певицата във видеоклипа към новата й ария. Парчето носи името „ Егоист “, а текстът подсказва, че е въодушевен от връзката й с най-хубавия ни боксьор – Кубрат Пулев. „ За тебе любовта е да не се прибираш седмици вкъщи, таман се изправя и ме нокаутираш с неистина нова в гърба “, пее русокоската, чието рождено име е Теодора Андреева.

На режисьорския стол за клипа сядат Станислав Христов и самата изпълнителка, която е показана още като отговорник за музиката и аранжимента и продуцент. Текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков.

Феновете на Андреа побързаха да я поздравят за новия план, а видеото събра над 230 000 гледания в YouTube единствено за ден.

Припомняме, че певицата и Кобрата се събираха и разделяха на приливи и отливи. Появиха се обвинявания от страна на Андреа против спортиста, че той й е посягал и й слагал от време на време рога.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР