Поп-фолк дивата Тита е на коледна вълна, подобно на всички

...
Поп-фолк дивата Тита е на коледна вълна, подобно на всички
Коментари Харесай

В дома на: Тита показа уютния си хол, краси го огромна картина на българска художничка

Поп-фолк дивата Тита е на коледна вълна, сходно на всички нас. Певицата обаче реши да показа, че в дома ѝ има нова облага, която не е плазмен тв приемник, пречиствател за въздух, какъвто в мръсната столица е нужен, а нещо за душата и очите.

Виж още: Dior и Versace под елхата: Джизъса и Полина се фукат с разточителни дарове за богаташи 

Певицата се похвали с нова картина, която е много огромна и краси хола на звездата. Стаята наподобява съвременна, само че уютна, а свежата арт творба прави пространството супер фреш. Рисунката е дело на Vicart, а зад артистичния псевдоним се крие нежната художничка Вики Илиева, която рисува също облекла, обувки и чанти.

Виж още: Сватба! Елица и Алекса от " Игри на волята " се сгодиха в новия им софийски дом

На картината е изобразен Чичо Скрудж, само че ние се надяваме, че Тита не е от спестовниците. Е, нещо ни подсказва, че фолк певицата обича да харчи, а картината също потвърждава това. Творбата е с размери 200/160 cm, което я прави главен акцент в хола на Тита. 

Виж още: Кич и финтифлюшки за 5 лева в коледната декорация на родните звезди 

Тази година несъмнено не беше от най-лесните за една от най-талантливите млади изпълнителки на България - Тита. След прекосяването в поп-фолка Тита остана без гадже след 2-годишна връзка - за огромна наслада на нейните правилни почитатели, които въобще не харесваха MMA боеца.

Днес Тита си има ново гадже, с което пък неотдавна посетиха английската столица Лондон. Явно тази година това е топ коледната дестинация, тъй като единствено за няколко дни много родни звезди се похвалиха с празнични фрагменти от английската столица. Но какъв е мотивът за нейното посещаване? Най-вероятно това пътешестване е подарък от новия мъж до нея, който към момента пази в загадка. В персоналния ѝ профил можем да забележим доста фотоси от разнообразни забележителности, само че нищо повече - всичко е строго секретно.

Виж още: Феновете са сюрпризирани: Жени Джаферович отново стана двойна 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР