Понякога в живота ни се случват събития, които ни обезпокояват

...
Понякога в живота ни се случват събития, които ни обезпокояват
Коментари Харесай

Чудотворна молитва към Дева Мария. Може да помогне и в най-трудните ситуации

Понякога в живота ни се случват събития, които ни обезпокояват и имаме незабавна потребност от незабавна помощ. В такива обстановки човек не би трябвало да изпада в страдалчество и да се отдаде на отчаяние, защото постоянно може да се обърне към Дева Мария или Божията майка, която ще откри метод да помогне във всяка сложна обстановка.

Искрената молитва към Света Дева Мария е действителен късмет да измененията обстановката към по-добро и да получите духовна поддръжка.

Молитва към Дева Мария за възстановяване на живота 

Ако по някаква причина животът ви се е трансформирал към по-лошо, можете да четете молебствия за смирение към Дева Мария всеки ден, с цел да премахнете греховете, които правите всекидневно, постоянно неумишлено.

Има една молитва, която съгласно православните християни е измежду най-подходящите за смирение към Дева Мария. Ето нейния текст, който би трябвало да се научи и прочете, откровено желаейки да очисти душата си от забележими и невидими грехове:

Застъпнице усърдна, състрадателна Майко на Господа! Прибягвам към Теб, окаяни най-грешен човек над всички: чуй гласа на моята молитва и чуй моя зов и стенания. Подобно на моето безвластие, надминавайки главата си и аз, като транспортен съд в бездната, се топвам в морето на греховете си. Но Ти, Преблага и Милосърдна Владичице, не презирай мене, обезверения и погиващ в грехове; смили се над този, който се кае за моите зли каузи, и обърни моята излъгана, проклета душа в правия път. На Тебе, Богородице моя, разпореждам цялата си вяра. Ти, Богородице, ме избави и резервира под Твоя покров, в този момент и вечно и вечно и во веки веков. Амин.

Просителна молитва към Дева Мария

В обстановки, в които непрекъснато ви се случват разнообразни несгоди, можете да прочетете просителни молебствия за помощ. Мнозина настояват, че такива молебствия оказват помощ за излекуване от ужасни заболявания и при положение на заплаха или опасност за живота.

Историята разказва случаи на такова чудотворно излекуване, когато човек, да вземем за пример, е бил изваден от кома благодарение на молитва и той се е върнал към естествения живот.

Трябва да се има поради, че за съответен проблем и за всяко заболяване има молитва, която би трябвало да се чете на Пресвета Богородица. Ако не знаете коя молитва да изберете във вашия съответен случай, би трябвало да се свържете с храма на свещеника и да го попитате за съвет.

Но в случай че в сложни моменти би трябвало да се молите на Дева Мария за помощ допустимо най-скоро, съветваме ви да прочетете няколко молебствия.

Препоръчваме ви да прочетете молитвата „ Царице моя Преблагая “ пред иконата на Божията майка.

Царица моя Преблагая, Надежда моя, Богородица, Приют за сираци и скитници Защитнице, скърбяща Радост, оскърбена Покровителко!
Виждаш бедата ми, виждаш скръбта ми; помогни ми като безсилен, води ме като друмник. Знаеш бедата ми: позволи я съгласно Твоята воля. Защото нямам друга помощ с изключение на Тебе, нито различен Защитник, нито добър Утешител – единствено Ти, Богородице: избави ме и ме закриляй во веки веков. Амин.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР