Понякога съдбата е в състояние да ни поднесе най-чудноватия сценарий,

...
Понякога съдбата е в състояние да ни поднесе най-чудноватия сценарий,
Коментари Харесай

Майката откри, че нейните 3 осиновени деца всъщност са биологични братя и сестри (СНИМКИ)

Понякога ориста е в положение да ни сервира най-чудноватия сюжет, който даже в Холивуд не могат да съчинят! Като историята на Кейти, която постоянно е мечтала за огромно семейство с доста деца. Съдбата освен сбъдва това й предпочитание, само че й дава даже повече! Кейти Пейдж постоянно е знаела, че желае да осинови, даже когато е била малко момиче.

Днес майката от Колорадо сбъдна фантазията си, като сътвори огромно любящо семейство с приятеля си, неговите 2 деца и нейните 3 осиновени деца. Но това, което прави вълшебното странствуване на Кейти още по-специално, е че с помощта на поврат на ориста се оказа, че нейната щерка и 2 осиновени сина в действителност са биологични братя и сестри. Можете да намерите Кейти и нейното прелестно семейство в Instagram, YouTube и нейния уеб страница.

Вярваме, че когато изберем пътя на любовта и щедростта, Вселената постоянно ще откри метод да ни повдигне със своите изненади. И затрогващата история на Кейти е живо доказателство за това.

Всичко стартира с решение, изменящо живота.

 жена с децата си

© woodandgraceblog / Instagram

След като се разведе при започване на тридесетте, един ден Кейти се гледаше в огледалото, когато имаше миг на прояснение. Тя реши да стане дамата, която сърцето й искаше да бъде, някой, с който може да се гордее, когато огледа обратно във времето. Така че тя реши да стартира напълно на чисто. Намери си нова работа, купи къща с 4 спални и възнамерява да трансформира фантазията си за осиновяване в действителност.

Малко момче пристигна да преобрази живота й

 Кейти наследник

© woodandgraceblog / Instagram

През 2017 година тя срещна 4-дневно момченце, което беше изоставено от родната си майка. Тя реши да го кръсти Грейсън и да го вземе под крилото си. Майка за първи път, безспорно беше малко уплашена от тази изменяща живота стъпка, само че знаеше в сърцето си, че красивото пътешестване е на път да стартира.

Едно знамение, което се случва един път в живота, сплоти 2 братя и сестри

 осиновено момиченце

© woodandgraceblog / Instagram

По-малко от година по-късно, Кейти получи обаждане от своя чиновник, който сподели, че е необходимо спешно настаняване на 4-дневно момиченце, което е било изоставено от биологичната си майка. Самотната майка знаеше, че към този момент е претрупана, но мощен глас вътре в нея й каза да се довери на интуицията си и да приеме новороденото за кратък интервал от време.

 братче и сестриче

© woodandgraceblog / Instagram

Докато приготвяше документите, Кейти видя, че името на майката на момиченцето е същото като името на Грейсън. След като направи някои по-нататъшни следствия, разбра, че двете деца са в кръвна връзка и че гледа биологичната сестра на сина си. Така тя взе решението да осинови и момичето законно. В последна сметка не можеше да раздели брат и сестра, когато ориста беше събрала още веднъж. И ето по какъв начин Хана се причисли към дуото майка и наследник през декември 2018 година

Друг брат направи фамилията им цялостно.

 осиновени деца

© woodandgraceblog / Instagram, © woodandgraceblog / Instagram

Биологичната майка на двете деца роди друго момче, 13 месеца след раждането на Хана. Когато Кейти разбра, за нея нямаше подозрение, че трябваше да одобри и него, с цел да сплоти 3-те братя и сестри. Ето по какъв начин бебето Джаксън беше публично осиновено от нея през юни 2020 година

Да ги гледа по какъв начин порастват дружно е нейната „ най-голямата премия “.

 братя и сестри

© woodandgraceblog / Instagram, © woodandgraceblog / Instagram

Представяме си, че животът на Кейти би трябвало да е изпълнен с доста безсънни нощи и големи моменти. Но тя споделя, че е „ признателна за това “. Защото знанието, че Грейсън – на 5, Хана – на 4 и Джаксън – на 3, в този момент са вечно дружно под един покрив, би направило всички тези провокации да си заслужават.

© woodandgraceblog / Instagram

 майка с 3 деца

Тя признава, че „ С всяка стъпка бях ужасена, само че нещата постоянно се получаваха. “ Тази отдадена майка е живо доказателство, че когато настроим мозъка си да вършим нещо, в което в действителност имаме вяра, можем да преобърнем света това да се случи. Просто би трябвало да повярваме във вътрешната си мощ, да предприемем скок на вярата и да го създадем с отворено сърце.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР