Понякога настроенията ни връхлитат без да имаме контрол върху тях

...
Понякога настроенията ни връхлитат без да имаме контрол върху тях
Коментари Харесай

Как лесно и приятно да се настроиш на секси вълна

Понякога настроенията ни връхлитат без да имаме надзор върху тях – това важи и за половата възбуденост, напомнят ни от Cosmopolitan. Друг път обаче е нужно да поставим малко старания, с цел да се настроим на нужната вълна.
За тези случаи от изданието оферират цялостен лист с неща, които ще ти оказват помощ да предизвикаш чувственото си въодушевление, когато имаш потребност от това.

Вземи си съзнателно секси душ
За задачата зползвай гъбата, кърпата или пръстите си. Когато тялото ти е мокро, хлъзгаво и покрито с пяна, „ пръстите ти ще се плъзгат по най-чувствителните ви зони още по-добре “, изяснява Кайла Лордс, (с)експерт за JackandJillAdult.com. Не е нужно да мастурбираш, а просто се концентрира върху докосването. „ Погали шията, гърдите, зърната, бедрата и тези дребни ерогенни зони, които се пренебрегват “, предлага Лордс.

Помечтай със затворени очи
Отдели си няколко момента, с цел да полежиш в леглото със затворени очи и се отдай на еротични мечти, поучава Кайла Лордс. Ако заспиш и те споходи секси сън, ужасно, само че даже да не се случи - въпреки всичко си посветила време на мисли, които могат да поизпотят идната ти соло сесия или да те накарат да схванеш какво искаш да опиташ идващия в леглото.

Препрочитай секс известията си
Секстингът (или писането на секс съобщения) е като подарък без период на валидност, счита любовният коуч Марион Клоуи Тес. „ Приятно е сега и постоянно може да прочетеш горещите известия, които сте разменили, по-късно “, изяснява тя. Разбира се, може към този момент да не сте с индивида, с който в началото сте си писали, само че може да съживявате фантазиите си толкоз по-дълго, колкото желаете. Ако желаете да улесните себе си вбъдеще, Тес споделя, че даже можете да отидете стъпка по-далеч и да извършите скришен файл с екранни фотоси на въпросните известия, тъй че да получиш елементарен достъп до тях постоянно, когато е належащо.

Устрой си секси фотосесия
„ Има нещо особено в това да си правиш фотоси “, споделя доктор Сади Олисън, създател на GoLove CBD. Това ти разрешава да почетеш тялото си и по едно и също време да видиш себе си като неустоимия обект на предпочитание, какъвто си, прибавя тя. Облечи обичаната си секси копринена нощница, хавлиено долни дрехи или остави облеклата и използвайте своя таймер, с цел да направиш няколко горещи фотоси на себе си само за своя лична приложимост. Знаейки, че не са предопределени за погледа на други хора, може да те направи по-малко сериозна, а позирането пред самата теб ще помогне да се почувстваш по-секси и овластена.

Съблечи се пред огледалото
Ако ти се случва да забравиш, напомни си какъв брой си секси, и то по-възможно най-естествения метод.

Сложи си долни дрехи
Според една анкета на Cosmopolitan множеството дами обичат да се разхождат по долни дрехи, когато по този начин или другояче са сами. Облечи най-лекото си и секси долни дрехи, а останалото ще пристигна единствено.

Разрови се за нови секс играчки в интернет
Дори единствено да разглеждаш нови способи за разформироване може да бъде възбуждащо. Про съвет: описанията на продуктите са мястото, където става горещо.

Погледай нещо горещо
Вариантът не е единствено един – в случай че не предпочиташ порно, постоянно можеш да си пуснеш кино лентата „ Професия: Стриптийзьор “ или даже видеото на Бионсе към песента ѝ “Partition”. А чувала ли си за аудио порно? Също прави работа.

Вземи си парещ душ и по-късно се разноски гола, като че ли си незаконно секси... тъй като си
След като си употребила душ-гел със страховит мирис, постави лосион върху всяка една част от тялото си по-късно и просто бъди със себе си. Без текстови известия, без други разсейващи неща. Просто остани със себе си и страхотното си тяло.

Припомни си своето най-горещо полово прекарване
Всеки има подобен спомен, за който даже да се сети инцидентно, би трябвало да напусне стаята, с цел да се грижи за някои неща, настояват от Cosmo. Мисли си преднамерено за този миг, когато би трябвало.

Прочети еротична история
Дори да не мислиш, че това не е нещо, което би ти харесало, има задоволително уеб сайтове като Nifty, които ти разрешават да използваш известни думи за търсене, с цел да схванеш какво може да ти хареса.

Потанцувай сама в стаята си
Не е нужно даже да бъде нещо изключително секси – (не и саундтрака на „ Мъпетите “) просто каквото ти се слуша сега. Колкото повече движиш тялото си и се чувстваш в действителност добре в него, толкоз по-лесно ще ти се прииска да преминеш и към други придвижвания.

Гледай изявленията с обичаната си звезда
Повечето хора биха съветвали да се гледат фотоси, където той е без риза, само че защото в тази ситуация би трябвало да накараш мозъка ти да проработи с твоето тяло, в действителност наблюдавайки метода, по който обичаният ти известене мъж се движи и приказва, може да улесни фантазиите ти за други неща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР