Понякога животът е ад, от който няма къде да избягаш.

...
Понякога животът е ад, от който няма къде да избягаш.
Коментари Харесай

Страшна драма във Фермата! Красавица призна за ужасяващ то...

Понякога животът е пъкъл, от който няма къде да избягаш. Драматичната изповед направи една от участничките във " Фермата “ - някогашната хандбалистка Камелия, която едвам оживяла в призрачен сън, траял с години.

Синеоката хубавица била тероризирана от татко пияч, а дните й минавали в смут. Изповедта й сигурно е шокирала мнозина освен в стопанството, само че и пред дребните екрани.

" Баща ми беше заслужил занаятчия на спорта по автомобилизъм и мотоциклетизъм. На едно рали катастрофира, удари си главата и от този момент нещо му стана. Разви алкохолизъм, стана нападателен. Имаше доста неприятно пиене - крещеше, забиваше ножове в земята и по стените, тормозеше майка ми пред мен. Израснах в стрес ", показа Камелия. В последните години тя се пробвала да помогне на татко си да се лекува, само че не съумяла. Впоследствие той умрял от коронавирус, написа " Блиц ".

Изповедта й трогна агронома Иван, който също претърпява сходен смут. " Имам го същия у нас - някогашен играч по мотокрос, седем години служител на реда, а по-късно надзорник в Централния затвор. И той изплиска легена ", заключи той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР