“Понякога гледам haute couture колекциите на другите модни къщи и

...
“Понякога гледам haute couture колекциите на другите модни къщи и
Коментари Харесай

Между Севиля и Париж с Джамбатиста Вали

“Понякога виждам haute couture сбирките на другите фешън къщи и виждам доста украшения по облеклата. Висшата мода не е единствено това. Висшата мода е в размерите на тоалетите “, споделя и тъкмо върху тях се концентрира той в новата haute couture сбирка на своята марка. „ Когато създаваш висша мода, би трябвало да си ваятел “, добавя още той, а той сигурно е същински занаятчия в основаването на красиви и обилни рокли. Рокли, в които всяко момиче би се чувствало като същинска принцеса.

Освен при тоалетите, Вали употребява размерите и при косите, въодушевен от фотоси на Бенедета Барзини и Мариса Беренсън от 60-те години, а панделките, с които добавя прическите на модели, сигурно ще се трансфорат в must have аксесоара за тази пролет.



Във видеото, с което показва сбирката, дизайнерът включва фрагменти от, а в някои от моделите се долавя вдъхновението от фламенко костюмите и испанската просвета. „ Настоящият миг е доста подобаващ за свързването на разнообразни култури, а Севиля е място, на което испанската и ислямската просвета се сливат, с цел да основат изцяло нова – трета просвета. “ И той ни потапя изцяло в нея, както умее най-добре – посредством, които основава в ателието си в Париж.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР