Понякога е трудно да се напаснем с постоянните промени в

...
Понякога е трудно да се напаснем с постоянните промени в
Коментари Харесай

5 съвета за справяне с постоянно променящ се семеен график

Понякога е мъчно да се напаснем с непрекъснатите промени в фамилния си график.

Ето пет метода по какъв начин да се оправим с това: 
 9 потвърдени обстоятелството, че бракът ви ще издържи теста на времето 9 потвърдени обстоятелството, че бракът ви ще издържи теста на времето
Ако съжителствате в брак, то би трябвало най-малко един път да си задавате въпроса дали може да издържите през годините. В тази публикация ще прегледам...

1. Поддържайте навиците и рутините, които работят и бъдете подготвени да бъдете гъвкави.

Поддържайте своите рутинни привички и привички колкото е допустимо повече. Това ще ви помогне да поддържате ред в дома си. Когато имате навика да прибирате и прибирате нещата, когато приключите с потреблението им, лишава малко време за възобновяване на реда в една стая.

2. Делегирайте някои задания.

Делегирайте подобаващи за възрастта задания на по-големите си деца. Те могат да оправят леглото си, да вдигнат играчките си, да изпразнят съдомиялната машина, да изнесат боклука, да оказват помощ с прането и разнообразни други задания. Включването на децата ви в грижите и поддръжката на дома ви ги предизвиква да поемат собствеността върху тяхното пространство, учи на отговорност и смъква натиска от родителите. Друга изгода от делегирането на задания на всеки член на фамилията е, че оказва помощ да се поддържа графикът. Ако задачата ви е да излезете от вратата, с цел да отидете на учебно заведение в избран час, тъй като имате среща и знаете, че желаете да нахраните бебето си преди началото на срещата, по-реалистично е, в случай че всички се качат и извършват рутинни задания.

3. Приемете задоволително добре.
 3-те зодии, които скапват фамилии 3-те зодии, които скапват фамилии
Някои зодии не могат да си намират връзки по нормалния метод, тъй като просто е прекомерно елементарно и няма адреналин. Тези зодии обичат да се...

Много хора считат, че в случай че ще правиш нещо, най-добре е да го направиш съвършено или въобще да не го направиш. Да правиш нещо, доколкото е допустимо, когато и да е е по-добре, в сравнение с да не правиш нищо. Позволете на по-голямото си дете да оправи леглото си съгласно опциите си и го похвалите за напъните. Може да не е тъкмо по този начин, както го желаете. Приемете по този начин, както е и не го поправяйте. Оправянето на леглото изпраща известие до детето, че напъните им не са били задоволително положителни.

4. График почивки.

Ако работехте в офиса, имаше моменти, в които да ставате от бюрото си, да разтягате краката си и може би да организирате неналожителен диалог с сътрудник. Все още е значимо да ставате от време на време от където и да работите в къщата и да си почивате. Ако имате дребни деца вкъщи, това е миг, в който можете да се разменяте със брачна половинка / та и да поемете грижите за децата, до момента в който те вършат нещо друго. Тъй като и двамата работите от у дома, може да се наложи да преглеждате графиците си всяка вечер. Говорете за това по кое време имате срещи. Бъдете наясно какъв брой време за подготовка ви е належащо преди всяка среща и обсъдете всяко време за привършване, от което се нуждаете. Създайте своя график за идващия ден и задайте работно време, време за грижи за деца и „ вие време “ както за вас, по този начин и за вашия сътрудник / брачен партньор. Не можете да се грижите за другите, в случай че първо не сте се погрижили за себе си. Направете време в ежедневния си график за малко самотно време всеки ден. В взаимозависимост от деня може да е нещо малко като 10-минутна разходка из блока. Просто направете нещо, което ви разрешава да освежите и презаредите персоналната си батерия.

5. Правете дружно занимателни действия.

Вградете една или повече занимателни фамилни действия във всяка седмица. Разгледайте разнообразни елементи на мястото, където живеете. Правете дълги разходки. Намерете какво работи за вашето семейство и си създайте табиет да планирате нещо, което да очаквате с неспокойствие всяка седмица. Това може да бъде особено хранене, което вършиме дружно, или излет до обичана детска площадка. Няма значение какво е, стига да е нещо, от което ще се радват всички във вашето семейство.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР